To je to što me zanima!

Bruka u Moskvi: Nula Francuza i Danaca u 'prijateljskom' meču

NULA-NULA Baš ništa od nogometa nismo vidjeli od Francuske i Danske u Moskvi, odigrali su 0-0 i zaradili zvižduke publike. Nitko nije ni pokušao zabiti... Ovo znači da je naš sljedeći protivnik vrlo vjerojatno Danska
Vidi originalni članak

U dvobojima zadnjeg kola C skupine Svjetskog prvenstva u Moskvi su Francuska i Danska odigrali 0-0, dok su u Sočiju Peruanci svladali Australiju s 2-0. Iz ove skupine su dalje prošli Francuska i Danska. 

Francuzi su protiv Danaca odmarali šestoricu standardnih igrača, a u najgoroj utakmici dosadašnjeg tijeka SP-a - i prvoj koja je završila bez golova - bilo je teško izdvojiti ijednu izrazitu priliku.

Završilo je sa zvižducima s tribina, bila je to prava anti-reklama nogometa...

Denmark - France Live Score

Remi je zadovoljio obje momčadi - Francuska je osvojila skupinu, a Danska je ušla u osminu finala.  

U Sočiju je Australcima trebala pobjeda da ostanu u igri za osminu finala, no slavio je Peru i to po prvi puta na svjetskim prvenstvima nakon 40 godina.

Peru je poveo golom iz voleja Andrea Carrilla u 18. minuti, a bio je to njihov prvi gol na svjetskim prvenstvima nakon čak 32 godine. U 50. minuti na 2-0 povećao je Paolo Guerrero. 

Australia - Peru Live Score

Francuska će u osmini finala igrati s drugoplasiranom momčadi D skupine, a Danska s prvoplasiranom, navjerojatnije Hrvatskom. 

Idi na 24sata

Komentari 159

  • LOLNeki 26.06.2018.

    A i ovi Francuzi nisu šansu stvorili, Danci s druge strane zaigrali bunker sa 10 igrača u svojih 30 metara. Baš ono utakmica u kojoj ni jedni ni drugi nisu previše htjeli pobijediti, što je ok. Razumijem da se svi više plaše Messija nego nas iako igramo bolje od ARG, na kraju krajeva da je Danska na našem mjestu i mi bi radije igrali sa njima nego protiv Messija. Ja zadovoljan jer sam definitivno htio izbjeći Francuze, ipak tu ima dosta kvalitetnih igrača a i sreća ih prati, još k tome vjerojatno i kod sudaca bolje kotiraju, tako da bolje je sa Dancima nego sa njima, što nikako ne znači da ćemo mi njih 100 % proći, ali bi trebali biti barem blagi favoriti i imati kakvu takvu kontrolu, naravno ako odigramo kao do sad. Treba ovaj ždrijeb iskoristiti kada nam se poklapaju stvari.

  • mica trftaljka 26.06.2018.

    Pomalo treba dobit dance a nadam se da ocemo i onda do kraja ako ove god ne uspimo onda cemo cekat opet dvadeset god

  • Usora1 26.06.2018.

    kakva bruka, drugo se nije ni ocekivalo. no zelim francuzima da ih zemljaci nigerijanci dobro nabuse, a sad idem gledati potop argentine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare