To je to što me zanima!

Australski Hrvat Tomic sumnja na koronu: Imam kratak dah...

Australski Hrvat, nekad 17., a danas 200. tenisač svijeta, misli da je virus pokupio dok je putovao u Miami iz Monterreya gdje je početkom ožujka igrao na Challengeru u Monterreyu
Vidi originalni članak

Tenis je, kao i gotovo cijeli sportski svijet, stao. Kada će tenisači i tenisačice ponovno na teren, to još ne zna nitko premda stoji provizorni datum nastavka 27. travnja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Još uvijek nema potvrđenih slučaja zaraze korona virusom među njima, barem ne onih poznatijih, no jedno je vrijeme pod sumnjom bila Kazahstanka Jaroslava Švedova koja je bila suputnica u zrakoplovu zaraženoj osobi, no njen je test ispao negativan.

- Svejedno moram ostati u samoizolaciji sljedeća dva tjedna jer sam tijekom leta sjedila prilično blizu zaražene osobe - rekla je Kazahstanka koja danas više nema ni renking, a najpoznatija je vjerojatno po "zlatnom setu" (set bez izgubljenog poena, 24-0) koji je priuštila Sarri Errani na Wimbledonu 2012. godine.

Međutim, uskoro bi mogao biti potvrđen prvi teniski slučaj. Barem ako je vjerovati simptomima Bernarda Tomica.

- Ne osjećam se dobro još od utorka. Imam kratak dah, pao mi je i imunitet. Sada sam u Miamiju, u samoizolaciji sam, kako je i savjetovano. Nisu me testirali, ali imam sve simptome. 

Australski Hrvat, nekad 17., a danas 200. tenisač svijeta, misli da je virus pokupio dok je putovao u Miami iz Monterreya gdje je početkom ožujka igrao na Challengeru u Monterreyu. Ondje je u drugom kolu izgubio od sunarodnjaka Aleksandra Vukića. A nekad je, podsjetimo, pobjeđivao i Đokovića... Na Hopman Cupu, doduše, ali broji se.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 17.03.2020.

    A zaboravio je reci da je izgubio pamet, a da nije je nikada ni imao.

  • blokirani_lovac 16.03.2020.

    Da je srbin ne vi bio zarazen !

  • marko vincek 16.03.2020.

    Tomic,ajmo se kladit da nemas!!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare