To je to što me zanima!

Badr Hari se vraća: 'Vrijeme je da vratim kategoriju u realnost'

Nakon što je zbog svoje 'ludosti' izgubio borbu za pojas teškaškog prvaka Gloryja od Rica Verhoevena (31) nakon predaje zbog ozljede ligamenata gležnja, jedan od najomiljenijih kickboksača u lovu je na trilogiju s Ricom
Vidi originalni članak

Prije devet mjeseci mogao se vratiti na sam vrh, ali pokazao je zašto je 'bad boy'. Badr Hari (35) je dva put u nokdaun slao Rica Verhoevena (31), imao prednost u meču, a onda je slijedio taj nesretni kružni udarac kod kojeg je došlo do ozljede ligamenata ionako već načetog lijevog gležnja. Na nosilima je izašao iz ringa, a pojas je opet ostao daleko.

VERHOEVEN OSTAO PRVAK Tužan kraj Harija: Lomio Rica pa mu je nesretno pukla noga!

No, nizozemsko marokanski borac ne želi odustati, a Glory mu je dao novi meč i priliku za povratak. Na priredbi 'Glory 76' će se legendarni Hari boriti protiv jednog od najboljih teškaša današnjice, rumunjskog udarača Benjamina Adegbuyija (35). Ali, to nije sve. Pobjednik tog meča bit će novi izazivač Verhoevena pa bi sljedeće godine mogli gledati ono što svi ljubitelji kikboksa željno očekuju, a to je treći meč Badra i Rica.

POGLEDAJTE VIDEO: Antonio Plazibat: Badr Hari mi je brat

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kao što je rečeno u posljednjih nekoliko tjedana, ovo je razdoblje zahtijevalo snažnu prilagodbu i određene promjene. Napravili smo dobar posao i oduševljen sam da se konačno vraćamo za naše fanove. Naporno smo radili u dvorani, ali i u uredima kako bi vam ponudili ono što zaslužujete, a to je najviša razina kickboxing natjecanja. Vrijeme je da vratim tešku kategoriju u surovu realnost moje ere - poručio je Hari na Instagramu.

Adegbuyi je slavio u zadnje tri borbe, a u Gloryju ima skor 14-4-0 uz šest pobjeda nokautom. U karijeri je odradio 40 profesionalnih borbi (34-6-0, 19 KO) te je trenutno drugi na listi izazivača. Priredba koju će predvoditi spomenuti Rumunj i Badr Hari održat će se 7. studenog.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • cuksl 20.10.2020.

    Hari je naj bolji kik boxer svih vremena

  • bibaaaa@@@css 16.09.2020.

    Gaydr Hari i Gaynaldo ulaze u superpar :)

  • ZDRAVKO TATA 15.09.2020.

    Ronaldo goat

Komentiraj...
Vidi sve komentare