Obavijesti

Sport

Komentari 43

Tužan kraj Harija: Lomio Rica pa mu je nesretno pukla noga!

Tužan kraj Harija: Lomio Rica pa mu je nesretno pukla noga!
1

U jednoj od najiščekivanijih kikboks borbi ikad, kraj je bio onakav kakav nitko nije priželjkivao. Borba je bila prekinuta u trećoj rundi zbog ozljede Badra Harija (35) kojemu je najvjerojatnije pukla noga

VIDEO

Nevjerojatan i tužan kraj za Badra Harija (35) na jednom od najiščekivanijih mečeva u povijesti kikboksa! Rico Verhoeven (30) nije znao što ga je snašlo, dominirao je nizozemsko marokanski borac, ali jedna neopreznost koštala ga je mogućeg osvajanja teškaške titule u Gloryju.

- Ako bi rekli Rico, ušao si u borbu i bio lošiji, imali biste pravo. No, borba bi trajala pet rundi i ja sam još uvijek bio unutra! Tad bi se tek vidjela prava stvar jer se u petoj rundi pokazuje prava snaga, kao na nogometu. Bilo je slučajeva da su momčadi vodile 3-0, pa su prokockale svoje vodstvo pred sam kraj - rekao je Rico nakon borbe.

Od prvog udarca zvona agresivnije je krenuo Rico, želio je pokazati zašto je šampion, ali 'zločesti dečko' kikboksa pokazao je zašto je toliko opasan i polovinom prve runde desnim krošeom u nokdaun bacio Verhoevena! Nekako se sabrao Rico, ali do kraja runde primao je teške udarce iz arsenala nizozemsko marokanskog borca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

R U T H L E S S #BadrArmy #TheyAreNotPrepared

Objavu dijeli Badr Hari (@badrhariofficial)

Krenuo je uraganski Verhoeven u drugu rundu, njegovi su udarci nogom doslovno odbacivali Harija, ali nije se dao 'bad boy'. Uzvratio je s par odličnih krošea. Rico je teškim low kickovima radio štetu Badrovim nogama, ali odličnim tehnikama rukama odgovarao je Hari. Druga runda je bila poprilično izjednačena nakon prve u kojoj je dominirao Hari.

Na početku treće runde Hari je pokazao razornu moć svog high kicka. Pogodio je Rica u glavu, a Verhoeven je još jednom preživio odbrojavanje. No, nekoliko trenutaka nakon toga meč je morao biti prekinut jer je kod kružnog udarca pukla noga Badru Hariju. Dominirao je nizozemski Marokanac i bio nevjerojatno ljut nakon toga, psovao je sve po spisku, ali više nije mogao nastaviti meč.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You want this belt, come and get it!! 👑 #collision2 #ready #focus #hardwork #king

Objavu dijeli Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

- Ako je Hari spreman za trilogiju i ja sam, jer ovo je bilo za povijest. No, morat će se potruditi da u sljedeći meč uđe potpuno zdrav, valjda se onda ovakve stvari neće događati - poručio je 'kralj' Verhoeven.

Bila je to velika nesreća za Harija koji je izgubio zbog - gluposti. Išao je na atraktivan kružni udarac, a to ga je na kraju koštalo predaje. Trilogija bi nakon ovakve predstave bila i više nego zaslužena, ali pitanje je kako će se brzo Hari oporaviti od ove ozljede. Iznesen je na nosilima iz ringa, a problematični lijevi gležanj odmah mu je bio imobiliziran.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao