To je to što me zanima!

Španjolci su nam srušili san o finalu: 'Barakude' će po broncu

Nakon raspucane partije protiv 'Grčke' (14-11), naši vaterpolisti izgubili su od Španjolske u polufinalu Eura sa 9-8. Tucakovi izabranici nisu pronašli rješenje za zonsku obranu 'furije' te su, kao i u Koreji, izgubili za gol
Vidi originalni članak

Od prve minute igralo se sporo i s malo golova, a takva je igra odgovarala Španjolcima. I na kraju se ponovila Koreja. 'Furija' je opet bila bolja za gol (9-8) i naši će vaterpolisti ići u borbu za brončano odličje.

Odlični Bijač držao nas je u životu u prvoj četvrtini. Doslovno je skidao sve Španjolcima, a Macan je zabio za vodstvo. Pokušavali su Španjolci preko Perronea, Mallaracha, s igračem više, ma ništa nije prolazilo. Bilo je to sporo i s malo golova, ali ipak - vodili smo. 

KOMENTAR Izgubljene lopte, šutevi u blok i ode san o zlatu i odlasku na OI

No, već u drugoj četvrtini golom otvara Granados (1-1), ali to nije dugo trajalo. Zabio je Bušlje nakon toga za naše vodstvo, ali neutralizirao je to ubrzo De Toro. I u nastavku je spomenuti De Toro bio neugodan, ali dosta se toga vrtjelo i oko Munnariza koji je zabio za 3-2. Bukić je poravnao na 3-3 nekoliko sekundi nakon toga. 

Napeto je bilo u drugoj četvrtini jer je Delgado 50 sekundi prije kraja zabio za vodstvo Španjolske (4-3), a s igračem više poravnao je Lončar te je na poluvremenu bilo 4-4.

PROTIV CRNOGORACA PO BRONCU Tucak utučen, Lončar je jasan: Moramo nešto mijenjati za OI

Ali u nastavku su bolje izgledali Španjolci. Poveli su golom Granadosa (7-6), a tek je u 18. minuti utakmice prvi gol zabio Maro Joković. njegovi i Garcijini golovi puno su nedostajali protiv Španjolske. Tahull je zabio za 8-7 i tu smo krenuli još više padati. Pet minuta bili smo bez gola, a onda je Munnariz s istekom napada 34 sekunde prije kraja zabio za prevelikih dva razlike. 

Zabio je ubrzo nakon toga i Vukićević, ali nije to bilo dovoljno jer je ostalo premalo vremena za izjednačenje. Tako je 'furija' otišla u finale, dok ćemo mi morati u borbu za broncu protiv Crne Gore koja je izgubila 10-8 od Mađarske.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Uragan_1 24.01.2020.

    Bravo dečki, nije ono što ste željeli ali ste svakako odigrali sjajne tekme.

  • aavent 24.01.2020.

    Skoro nam i u rukometu spanjolci uzeli san o finalu.

  • 24.01.2020.

    Danas nije bilo dovoljno za pobjedu, kako god, sretno u osvajanju bronce!

Komentiraj...
Vidi sve komentare