To je to što me zanima!

Barca je totalni 'švorc': Izbacila talentiranog Austrijanca iz prve momčadi jer nema za bonuse

Yusuf Demir idućih šest tjedana neće igrati u prvoj momačadi jer bi u tom slučaju došao do desetog nastupa u dresu Barcelona koja bi u tom slučaju morala Rapidu isplatiti deset milijuna eura
Vidi originalni članak

Austrijski nogometaš Yusuf Demir (18) ovog je ljeta došao na posudbu u Barcelonu iz bečkog Rapida, a do sada je odigrao devet utakmica. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S obzirom na to da se nalaze u velikim financijskim problemima, Katalonci će do veljače Demira čuvati izvan stroja jer bi prema ugovoru morali platiti Rapidu deset milijuna eura u slučaju da Austrijanac odigra deset utakmica. 

Demir je do sada sveukupno odradio devet susreta u Ligi prvaka i La liga stoga bi u slučaju još jednog Barcelona morala platiti naknadu. 

Iako je austrijski nogometaš do sada briljirao na Nou Campu, klub zbog manjka sredstava želi izbjeći plaćanje naknade prije siječanjskog prijelaznog roka.

Barceloni više odgovara da se transfer od budžeta oduzme na ljeto sljedeće godine što znači da Demir neće konkurirati u prvoj momčadi sljedećih šest tjedana. 

Katalonci su poprilično potratili Demirov boravak u klubu te je od trećine odigranih utakmica na travnjaku proveo svega 15 minuta. Igrao je devet minuta u pobjedi protiv Levantea (3-0), nakon čega je na terenu u pobjedi nad Espanyolom u studenom proveo samo dvije minute. 

Unatoč financijskim brigama, Barca i dalje vuče ambiciozne poteze na tržištu transfera, a navodno su se sastali s kontroverznim agentom Minom Raiolom o potencijalnom dolasku napadača Borussije Erlinga Haalanda i veznjaka Uniteda Paula Pogbe.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Mata777 15.12.2021.

    Sve češće ćemo takve "Europljane" viđati Jusufe,Muhamede itd što nisu Turci uspjeli za 500 godina ova lijeva politika će za 20 godina uspjeti.

  • domagoj264 15.12.2021.

    Prava gospoda nema šta

  • 14.12.2021.

    Yusuf,neki dobar austrijanac

Komentiraj...
Vidi sve komentare