To je to što me zanima!

Barca štedi na svemu: Dobili kaznu od 300 €, oni se žalili

Griezmann je u srpnju prešao iz Atletica u Barcu za 120 milijuna eura, a katalonski je klub pregovarao s Griezmannom dok je još bio pod ugovorom s Atleticom i bez njihovog znanja. Sada su dobili kaznu...
Vidi originalni članak

Španjolski nogometni savez ( RFRF) kaznio je u četvrtak Barcelonu sa 300 eura kazne zbog kršenja pravila u pregovorima da iz Atletico Madrida dovede Antoinea Griezmanna.

Francuski je reprezentativac u srpnju prešao iz Atletica u Barcu za 120 milijuna eura, a katalonski je klub pregovarao s Griezmannom dok je još bio pod ugovorom s Atleticom i bez znanja Atletica.

RFEF-ov je odbor u četvrtak svoju odluku o kazni obrazložio time da je Barcelona prekršila pravila pregovarajući s francuskim nogometašem dok je još bio ugovorom vezan za madridski klub i bez njegovog dopuštenja. Griezmann nije zaradio nikakvu kaznu.

Iako je riječ o simboličnom iznosu za Katalonce koji tih 300 eura vjerojatno potroše u jednoj sekundi, španjolski mediji javljaju kako Barca nema namjeru platiti kaznu te da će se žaliti. Razlog žalbe je taj što oni smatraju da nisu krivi i sukladno tome nisu zaslužili nikakvu kaznu, makar ni onu od 300 eura.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • zekica 27.09.2019.

    Pa ako plate 300 eura, automatski su priznali krivicu i onda će ih Atletico Madrid napenaliti sa onih 80 milijuna koji su bili sporni oko kupovine Griezmanna. Jer je Griezmannova odšteta bila 200 milijuna do 01.07. a od 01.07. je pala na 120 milijuna. Oni su dogovorili sve uvjete sa Griezmannom, prije početka srpnja, a zatim su napravili otkup kad mu je cijena pala za 80 milijuna. Nek plate 300 eura, automatski priznaju krivicu i onda su tek jeb*li ježa kad im AM lansira novu tužbu.

  • zidar_šiljo 27.09.2019.

    Da su platili tih tristo eura bio bi slijedeći naslov: "Barcelona priznala krivicu oko neregularnog dolaska Grizmana te je morala platiti veću odštetu.."

  • NIKE 26.09.2019.

    Klub kao i klub je dobar, tu su igrači koji imaju poštovanje bilo kojeg simpatizera drugoga kluba, ali navijači Barcelone...., to su teška djeca, čast izuzecima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare