To je to što me zanima!

Barcelona izbjegla blamažu kod trećeligaša: Drugi debi Alvesa za Blaugranu nakon 14 godina!

Možda je Xavi mislio da Barca može, kao u njegovo vrijeme, izbaciti trećeligaša s drugom ili trećom postavom, ali grdo se prevario. Krenuo je Xavi s tek tri standardna prvotimca pa gubio već od 19. minute
Vidi originalni članak

Barcelona je u osmini finala Kupa Kralja! Xavijeva momčad slavila je na gostovanju kod Linaresa sa 2-1.

BARCA U PROBLEMU Xavi: Ako imate imalo razuma odgodit ćete nam utakmicu

Možda je mislio da Barca može, kao u njegovo vrijeme, izbaciti trećeligaša s drugom ili trećom postavom, ali grdo se prevario. Krenuo je Xavi s tek tri standardna prvotimca (Busquets, Garcia, Alba), dok su napadački trio činili Nico-Akhomach-Jutgla, a u veznom je redu drugi put debitirao, nakon 14 godina, najtrofejniji nogometaš u povijesti, Dani Alves (38).

Ipak, takva Barcelona nije stvarala neugodnosti pred protivničkim golom, makar to bilo pred golom trećeligaša. Štoviše, domaćin je i poveo 1-0 u 19. minuti kada je Hugo Diaz pogodio na asistenciju Carnicera. 

POBJEDA ATLETICA Desetkovana Barcelona dobila Mallorcu, De Jong za tri boda

Na predahu je Xavi ostavio u svlačionici Puiga, Arauja i Akhomacha, a ušli su Frenkie de Jong, Pique i Dembele. Zaigrala je Barca bolje, ali dalje to nije bilo na razini španjolskog prvoligaša, a ne velikana kakvim se Katalonci smatraju. Ipak, okrenuli su u šest minuta (od 63. do 69.) golovima Dembelea i Jutgla i tako spasili Xavija neviđene blamaže.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • Skychaser 07.01.2022.

    Ništa cudno,imali su i drugi problema s nizeligasima.

  • nokia8 06.01.2022.

    Navijam za RM ali treba reci da su igrali u skroz ok posto nisu igrali najbolji igraci.

  • ChandlerBing4 05.01.2022.

    Koliko de sjecam Real je prosle godine ispao od treceligasa, sta je to onda ako bi blamaza bila da ova Barca ispadne od njih?

Komentiraj...
Vidi sve komentare