To je to što me zanima!

Barcin dječak heroj primio pet metaka kako bi spasio kolege...

MASAKR NA FLORIDI Tog crnog 14. veljače u SAD-u Nicolas Cruz (19) ubio je 17 ljudi, uglavnom učenika. Mladi član Barcine nogometne škole s Floride Anthony Borges (15) spasio je kolege nevjerojatnom hrabrošću
Vidi originalni članak

Točno na Valentinovo u SAD-u se dogodio masakr u kojem je izvjesni Nikolas Cruz (19) poluautomatskom puškom u srijedu u hodnicima gimnazije ubio 17 osoba, uglavnom učenika.

Dogodilo se to na Floridi u srednjoj školi u Parklandu. 

POKOLJ U ŠKOLI U FLORIDI Upucao 17 ljudi: 'Bio je opijen oružjem, svi su ovo predviđali'

U tom užasnom događaju u heroja se pretvorio dječak Anthony Borges (15). Naime, kada je ubojica došao do učionice u kojoj je boravio Anthony zajedno sa svojih 20 kolega, mladić se naslonio na vrata kako bi ga spriječio u tome.

Cruz je počeo pucati po vratima i Anthonyjevo tijelo poslužio je kao - ljudski štit!

Primio je pet metaka u predjelu leđa i ekstremiteta, srećom, preživio je.

Kasnije se ispostavilo kako Borges trenira nogomet u školi nogometa Barcelone na Floridi, a kad su to saznali iz španjolskog velikana, odmah su kontaktirali njegovu obitelj i stavili se na raspolaganje.

Dopredsjednik katalonskog kluba Manuel Arroyo poručio im je da su dobrodošli u Barcelonu gdje će im omogućiti gledanje neku od utakmica 'blaugrane'.

- Moram se odmah oporaviti da mogu u Barcelonu - poručio je dječak-heroj.

Iz Barcelone su tražili njegov zdravstveni karton i sve medicinske izvještaje kako bi pratili oporavak i kako bi se mladić vratio sportu.

Prikupljeno je već preko pola milijuna dolara za dječaka i sve bi se trebalo utrošiti u njegov oporavak.
 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • bikarius_1 01.03.2018.

    Heroj..di ste lazni invalidi ratni da vidite sta djete napravi..

  • mlaknez 01.03.2018.

    Živio care!!!Oporavi se brzo!!!

  • ivb13 28.02.2018.

    Kad vidima da ima takvih jos ljudi i kao njihov ucitelj tjelesnog koji bezuvjetno daju svoj zivot za druge onda jos uvjek.imam nadu za ovo jadno čovječanstvo hvala svim herojima poput moga oca koji su dali život za ovu hrvatsku da mi mozemo živjeti u njoj kakva god da je ljepa nasa silovan

Komentiraj...
Vidi sve komentare