To je to što me zanima!

'Baš te lijepo čuti iz tih duck face usta. To mi daje erekciju'

Premali je, nije je to njegova kategorija, a i jako je loš tehnički. Možda jednom bude dio mog rekorda. Moji menadžeri će odlučiti. Sve što on ima je moje ime u njegovim ustima, rekao je Hrgović, a Babić mu uzvratio...
Vidi originalni članak

Nakon nešto manje od dva mjeseca nakon posljednje borbe i uvjerljive pobjede protiv Kartozije,  Filip Hrgović (27) vraća se u ring. Borit će se protiv Amerikanca Rydella Bookera (39) na Floridi u noć na nedjelju, a naš će boksač loviti 12. profesionalnu pobjedu protiv neugodnog protivnika. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrga i Booker se znaju otprije, zajedno su trenirali i sparirali, a sada će ukrstiti rukavice u ringu. 

Mnogi smatraju kako će Amerikanac biti najteži zalogaj za hrvatskog boksača u njegovoj profesionalnoj karijeri, ali teško je to tvrditi obzirom na to da je Booker u 39. godini života i tek je 147. na ljestvici. Mnogi mu prigovaraju zbog mečeva protiv dosta slabijih protivnika, a svakako najglasniji je hrvatski boksač Alen Babić.

Alen Babić i Filip Hrgović su nekada bili timske kolege, a danas su neprijatelji. Sve se promijenilo nakon što je Hrgović prekinuo suradnju s Leonardom Pijetrajem, koji je ujedno i Babićev trener, a nakon toga su krenula brojna prepucavanja na relaciji Pijetraj - Hrga. 

Otkako se probio na boksačku scenu i popeo na 49. mjesto (5-0), Babić stalno proziva Hrgovića i izaziva ga na meč, a Hrga se u intervjuu za Proboxingfans dotaknuo i te teme. 

- Nije baš dobar boksač. Ne dajem mu šansu za vrh kategorije. Premali je, nije je to njegova kategorija, a i jako je loš tehnički. Možda jednom bude dio mog rekorda. Moji menadžeri će odlučiti. Sve što on ima je moje ime u njegovim ustima. Ima samo trash-talk. Ne dajem mu šansu da ode daleko - rekao je Hrgović uoči borbe protiv Bookera.

Naravno da je to vidio i Babić koji se odmah javio na Instagramu i u svome stilu mu odgovorio:

- Dakle ipak znaš izgovoriti moje ime... Baš ga je lijepo čuti iz tih duck face usta. To Savageu daje erekciju. Napravit ću što god treba da te dovedem u ring sa Savageom. Pokazat ću cijelom svijetu kako tretirati neuke nasilnike - rekao je Babić.

Iako je između njih razlika tek 15 mjesta, čini se da do njihove borbe neće tek tako lako doći jer Hrgini promotori izbjegavaju Babića i ciljaju borce preko kojih bi se probio do vrha i do potencijalne borbe za naslov. Ipak, u budućnosti, tko zna, možda jednom i budemo gledali hrvatski boksački derbi.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • x00x 07.11.2020.

    jbg za hrgija smo bar culi.. ovaj se javlja sam po medijima.. mogao bi malo vise iz ringa

  • Camel00 07.11.2020.

    Idu mi vec obojica na zivce, prenaporni su s tim postali. IQ da ne spominjem

  • chicano7 07.11.2020.

    Bolje da Hrga ne odgovara više na prozivke jer očito kako si skuplja poene i radi na promociji sebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare