To je to što me zanima!

Bayern izbacio Manéa iz prve momčadi jer je udario suigrača

Uzavrele strasti u Manchesteru kulminirale su u svlačionici kad se dvojac verbalno, a onda i fizički sukobio
Vidi originalni članak

"Sadio Mané (31) neće biti u momčadi Bayerna za domaću utakmicu protiv Hoffenheima u subotu. Razlog je loše ponašanje nakon utakmice Lige prvaka kod Manchester Cityja. Osim toga, Mané će biti novčano kažnjen", napisao je Bayern, ne navodeći detalje.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Radi se o svađi sa suigračem Leroyem Sanéom nakon visokog poraza u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka u Engleskoj (3-0). Dvojac se zakačio još na travnjaku Etihada, a sve je kulminiralo u svlačionici, kad je Senegalac udario Nijemca senegalskog porijekla u lice i raskrvario mu usnicu.

Obojica su se u četvrtak pojavila na treningu u Münchenu, ali Mané će propustiti prvenstvenu utakmicu protiv momčadi Andreja Kramarića. Nakon razgovora s čelnicima kluba Oliverom Kahnom (53) i Hasanom Salihamidžićem (46) odlučeno je kako će propustiti samo jednu utakmicu.

Mané je prošlo ljeto napustio Liverpool nakon šest godina i prešao u Bayern za 32 milijuna eura odštete. Nije baš opravdao očekivanja navijača i čelnika kluba jer je zabio svega 11 golova u 32 nastupa i tek je peti klupski strijelac ove sezone.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • undercover! 14.04.2023.

    Najjace je sto mu je Sane rekao da je crno g....

  • dantejebo 13.04.2023.

    kad će te izbaciti Mullera koji vam godinama donosi više štete nego koristi

  • universe 13.04.2023.

    ma neee ne bi to napravio Mane

Komentiraj...
Vidi sve komentare