To je to što me zanima!

Bayern je nezadovoljan unatoč slavlju: Robben ide u mirovinu?

Ovo je bila jedna od naših najlošijih utakmica u posljednjih nekoliko godina. Spavali smo cijelo poluvrijeme, a Anderlecht je bio puno brži i agresivniji. Ne možemo biti zadovoljni, kazao je Boateng
Vidi originalni članak

Bayern je u petom kolu Lige prvaka na gostovanju kod Anderlechta pobijedio 2-1. Bavarci su slavili golovima Lewandowskog i Tollisoa, međutim slavlje su pokvarile ozljede Thiaga Alcantare i Arjena Robbena.

Thiago je utakmicu napustio u 44. minuti, a Robben svega tri minute nakon početka drugog poluvremena. Trener Bayerna Jupp Heynckes je po završetku utakmice kako će klub živjeti u neizvjesnosti sve dok ne stignu Thiagovi nalazi te dok se ne uspostavi dijagnoza i težina ozljede:

- Mislim da je Thiago pretrpio ozbiljniju ozljedu mišića, a Robbenovo stanje ipak nije tako zabrinjavajuće. Međutim, morat ćemo pričekati nalaze.

Arjen Robben je nakon neuspjeha nizozemske reprezentacije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo objavio kako je utakmica protiv Švedske bila posljednja u dresu Nizozemske te da odlazi u mirovinu. Kada je u pitanju klupski status, Robben ima ugovor s Bayernom, koji traje do kraja sezone, a Robben ne isključuje mogućnost da se po završetku sezone umirovi:

- Budućnost je otvorena. Možda ću se umiroviti, možda će doći neka druga ponuda, a možda ću igrati u Bayernu i sljedeće tri godine. Svjestan sam svega što mi je Bayern pružio i uvijek ću to cijeniti. Međutim, trenutno sam usredotočen na sljedeću utakmicu, ne gledam toliko daleko u budućnost. Želim se zabavljati što je duže moguće i igrati nogomet na najvišoj razini, a do kada će to trajati, zaista ne znam.

Sportski direktor Bavaraca Hasan Salihamidžić je također potvrdio težinu Alcantarine ozljede:

- Nismo optimistični kada je u pitanju njegova ozljeda. Bojim se da bi s terena mogao izbivati i nekoliko mjeseci.

Heynckes je, bez obzira na pobjedu svoje momčadi, bio nezadovoljan igrom koju su pružili njegovi igrači:

- Odigrali smo jako loše prvo poluvrijeme te dopustili Anderlechtu dvije ili tri izgledne šanse. Treba biti iskren i reći kako smo podcijenili protivnika jer su još uvijek bez boda u skupini. Zbog takvog smo pristupa češto griješili i oni su imali puno slobodnog prostora.

Jerome Boateng je također bio razočaran izvedbom Bayerna u prvom poluvremenu:

- Ovo je bila jedna od naših najlošijih utakmica u posljednjih nekoliko godina. Spavali smo cijelo poluvrijeme, a Anderlecht je bio puno brži i agresivniji. Ne možemo biti zadovoljni, svaki igrač je bio katastrofalan danas. Trener nas je upozorio prije utakmice, ali mi nismo bili niti usredotočeni na igru niti smo bili agresivni.

Bayern će u posljednjem kolu grupne faze na Allianz Areni igrati protiv PSG-a, prvoplasirane momčadi skupine koja ih je Parku prinčeva deklasirala 3-0.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 1980bena 23.11.2017.

    šteta za thiaga,on mi je top igrać.

  • pera71 23.11.2017.

    Vest bi bila da se Robben nije povredio, ovako...

  • contreras 23.11.2017.

    robben je u pesu i fifi2018 toliko realno napravljen,da kad stisnes x ne dodaje loptu

Komentiraj...
Vidi sve komentare