Obavijesti

Sport

Komentari 10

Bayern je nezadovoljan unatoč slavlju: Robben ide u mirovinu?

Bayern je nezadovoljan unatoč slavlju: Robben ide u mirovinu?
1

Ovo je bila jedna od naših najlošijih utakmica u posljednjih nekoliko godina. Spavali smo cijelo poluvrijeme, a Anderlecht je bio puno brži i agresivniji. Ne možemo biti zadovoljni, kazao je Boateng

VIDEO

Bayern je u petom kolu Lige prvaka na gostovanju kod Anderlechta pobijedio 2-1. Bavarci su slavili golovima Lewandowskog i Tollisoa, međutim slavlje su pokvarile ozljede Thiaga Alcantare i Arjena Robbena.

Thiago je utakmicu napustio u 44. minuti, a Robben svega tri minute nakon početka drugog poluvremena. Trener Bayerna Jupp Heynckes je po završetku utakmice kako će klub živjeti u neizvjesnosti sve dok ne stignu Thiagovi nalazi te dok se ne uspostavi dijagnoza i težina ozljede:

- Mislim da je Thiago pretrpio ozbiljniju ozljedu mišića, a Robbenovo stanje ipak nije tako zabrinjavajuće. Međutim, morat ćemo pričekati nalaze.

Arjen Robben je nakon neuspjeha nizozemske reprezentacije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo objavio kako je utakmica protiv Švedske bila posljednja u dresu Nizozemske te da odlazi u mirovinu. Kada je u pitanju klupski status, Robben ima ugovor s Bayernom, koji traje do kraja sezone, a Robben ne isključuje mogućnost da se po završetku sezone umirovi:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Budućnost je otvorena. Možda ću se umiroviti, možda će doći neka druga ponuda, a možda ću igrati u Bayernu i sljedeće tri godine. Svjestan sam svega što mi je Bayern pružio i uvijek ću to cijeniti. Međutim, trenutno sam usredotočen na sljedeću utakmicu, ne gledam toliko daleko u budućnost. Želim se zabavljati što je duže moguće i igrati nogomet na najvišoj razini, a do kada će to trajati, zaista ne znam.

Sportski direktor Bavaraca Hasan Salihamidžić je također potvrdio težinu Alcantarine ozljede:

- Nismo optimistični kada je u pitanju njegova ozljeda. Bojim se da bi s terena mogao izbivati i nekoliko mjeseci.

Heynckes je, bez obzira na pobjedu svoje momčadi, bio nezadovoljan igrom koju su pružili njegovi igrači:

- Odigrali smo jako loše prvo poluvrijeme te dopustili Anderlechtu dvije ili tri izgledne šanse. Treba biti iskren i reći kako smo podcijenili protivnika jer su još uvijek bez boda u skupini. Zbog takvog smo pristupa češto griješili i oni su imali puno slobodnog prostora.

Jerome Boateng je također bio razočaran izvedbom Bayerna u prvom poluvremenu:

- Ovo je bila jedna od naših najlošijih utakmica u posljednjih nekoliko godina. Spavali smo cijelo poluvrijeme, a Anderlecht je bio puno brži i agresivniji. Ne možemo biti zadovoljni, svaki igrač je bio katastrofalan danas. Trener nas je upozorio prije utakmice, ali mi nismo bili niti usredotočeni na igru niti smo bili agresivni.

Bayern će u posljednjem kolu grupne faze na Allianz Areni igrati protiv PSG-a, prvoplasirane momčadi skupine koja ih je Parku prinčeva deklasirala 3-0.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...