To je to što me zanima!

Kraj za prvaka Europe! Bayern pobijedio, ali PSG večeras slavi

PSG je u polufinalu Lige prvaka! Parižani su imali prednost 3-2 iz Münchena i uspjeli su je obraniti na Parku Prinčeva. Choupo-Moting je zabio jedini gol na utakmici
Vidi originalni članak

PSG je u polufinalu Lige prvaka! Francuska momčad izgubila je od Bayerna na Parku Prinčeva 1-0, ali je zahvaljujući golovima u gostima izborila prolaz dalje. Parižani su prvu utakmicu pobijedili 3-2.

TRENER BAYERNA Hansi Flick uoči PSG-a: Mbappé će u jednom trenutku sigurno biti najbolji nogometaš svijeta

Momčadi Hansija Flicka nije uspjela zabiti i drugi gol nakon što ih je Chuopo-Moting doveo u prednost pretkraj prvog poluvremena.

PSG je nizao promašaje, ali Bavarci ih jednostavno nisu uspjeli kazniti. Neymar je u prvom dijelu unutar nekoliko minuta pogodio stativu i prečku, a promašivao je i Mbappe.

Bayern nije bio dominantan kao u prvoj u utakmici. Falilo je snage u veznom redu gdje su Gueye i Paredes obavili odličan posao. Prepustili su Nijemcima loptu, ali nisu im dali proći.

Tako smo nakon 'minhenske ljepotice' gledali 'pariške promašaje', ali Parižani su svejedno prošli dalje i osvetili za poraz iz finala Lige prvaka prošle godine te će ove sezone ponovno tražiti svoj prvi 'klempavi pokal'.

SVAKA ČAST Dinamo uz City i PSG, jedan od pet klubova koji su još 'živi' u svim natjecanjima koje igraju!

Idi na 24sata

Komentari 190

  • sakvarnera 14.04.2021.

    Pa-pa bayern.....bolji i jači idu dalje.Bravo za PSG!

  • thor007 14.04.2021.

    Zar Kimmich nije rekao da ce Bayern proci jer su bolja momcad?? Di je sad on sta kaže??

  • 14.04.2021.

    Hebote "ajme",tovari se infiltrirali u sve novinarske pore

Komentiraj...
Vidi sve komentare