To je to što me zanima!

BBB-i na treningu prije derbija podržali 'modre' uz motivacijski govor, jako navijanje i bakljadu

Nekoliko stotina najžešćih navijača Dinama okupilo se na Maksimiru dan prije najvećeg hrvatskog derbija i podržalo novog trenera i prvotimce te im pokazali da će biti tu u najboljim, ali i najtežim trenucima
Vidi originalni članak

Ti si ponos mog Zagreba grada, u kojem zakon purgera vlada, ja bit ću sa tobom i u nebo kad uđem, ja Dinamo volim jer on mi je suđen, orilo se na pomoćnom terenu Maksimira iz grla nekoliko stotina Bad Blue Boysa na treningu dan prije nedjeljne utakmice i najvećeg hrvatskog derbija između zagrebačkog Dinama i splitskog Hajduka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stanje u aktualnom prvaku hrvatske prodrmao je odlazak dosadašnjeg trenera Damira Krznara nakon ispadanja protiv Rijeke u četvrtfinalu Kupa (3-1), a na njegovo mjesto stigao je Željko Kopić iz omladinske škole. Kopić je bivši trener 'bilih', a upravo će protiv bivše momčadi voditi svoju prvu utakmicu na klupi 'modrih'.

Uz bubnjeve i bakljadu te veliki transparent 'Dinamo svetinja' poručili su najžešći navijači Dinama kako će biti uz voljeni klub i svakoj situaciji pa tako i ovoj teškoj. Oko 11 sati su u subotu stigli na Maksimir gdje su pozdravili nogometaše na treningu, a iznenadili su prolaznike i one koji su čekali u redu za kupnju karata. 

NOVI TRENER DINAMA Tko je Željko Kopić? Umirivao je Torcidu, zbog Hajduka završio i na Hitnoj, a želi imitirati 'redse'

Održali su Bad Blue Boysi i motivacijski govor dinamovcima, poručili kako žele da bolje zalaganje na terenu te da pokažu koliko im je stalo kad je na 'njima sveti dres, a na prsima grb Dinama'. Prihvatili su sve izabranici Željka Kopića i zapljeskali kao odgovor te obećali da će dati sve od sebe ne samo protiv Hajduka, već do kraja sezone. 

Uslijedila je i bakljada uz glasnu pjesmu, a dim je nakratko prekrio teren te su BBB-i napravili pravu atmosferu u duhu derbija. Nije to smelo Kopića koji je odradio što je želio prije debija, a BBB-i su tako najavili i dolazak u velikom broju nakon što se nogometnim kuloarima proširila vijest da bi u Zagreb moglo doći i oko dvije tisuće pripadnika Torcide.

Bilo kako bilo, nakon što se zadnjih godina spominjalo kako je utakmica Dinamo - Hajduk daleko od derbija, no, sad ćemo imati derbi u punom smislu te riječi, kako na terenu, tako i na tribinama, a nadamo se kako će sve proći u pravom, nogometnom duhu. Utakmica počinje u nedjelju, 5. prosinca u 18 sati i 30 minuta na Maksimiru.

Idi na 24sata

Komentari 121

  • Palmanova 04.12.2021.

    moze li Kopic izostaviti Theophila?

  • nokia8 04.12.2021.

    Hajduk je bolji i ocekujem pobedu. Ziveo Hajduk ponos i dika osnivaca!

  • uvijekkontra11 04.12.2021.

    Sutra će Petko  letit . Batina iz raja izašla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare