To je to što me zanima!

Bel sudi Rijeci i Istri, Dinamu će protiv Gorice suditi Čakovčanin

Na Maksimiru će u VAR sobi biti Ivan Bebek (Rijeka), dok će već dobro isprobani sudac u sobi Marin Vidulin (Kanfanar) pratiti situaciju u Koprivnici
Vidi originalni članak

U trećem kolu Supersport HNL-a imamo jednu odgođenu utakmicu zbog europskih obaveza klubova, a HNS je delegirao suce za preostala četiri susreta.

KAO MLADIĆ PRED KAMERAMA Pukštas je još s 13 godina bio u Hrvatskoj, otkrili njegovu veliku želju: 'On je primjer drugima...'

Kolo će otvoriti Lokomotiva i Varaždin na Kranjčevićevoj, a glavni će sudac biti Jakov Titlić (Potravlje). Pomoćnici će mu biti Goran Perica i Dario Kulušić (oba Šibenik), dok će u VAR sobi biti Duje Strukan. Nakon toga u subotu prvu utakmicu igraju Slaven Belupo i Rudeš u Koprivnici, a pravdu dijeli Igor Pajač (Sveti Ivan Zelina) uz pomoć Jerka Crnčića (Vrbovec) i Dine Kneza (Osijek), dok će u VAR sobi biti Marin Vidulin (Kanfanar).

POGLEDAJTE VIDEO: Sažetak Hajduk - Rijeka (1-0)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Od 21 sat u subotu na Maksimiru igraju Dinamo i Gorica, a glavni je sudac Patrik Kolarić (Čakovec) uz pomoć Luke Pajića (Rijeka) i Ivana Starčevića (Bjelovar), dok će u VAR sobi biti Ivan Bebek (Rijeka).

Utakmica između Osijeka i Hajduka na Opus Areni je odgođena pa će kolo u nedjelju zatvoriti Rijeka i Istra 1961. Na toj će utakmici glavni sudac biti Dario Bel (Osijek), a njegovi su pomoćnici Goran Pataki (Đakovo) i Dejan Vuković (Zagreb). U VAR sobi bit će Fran Jović (Zagreb).

Idi na 24sata

Komentari 2

  • pegla4 31.07.2023.

    Šteta što su lege odgodile 🤨

Komentiraj...
Vidi sve komentare