To je to što me zanima!

Dinamo 'utrpao' četiri komada Slavenu i već osigurao finale

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dinamo je na Maksimiru u prvom polufinalu Kupa slavio protiv Slaven Belupa 4-1. Za "modre" su zabili Sammir, Badelj, Sylvestr i Ivan Tomečak, a za goste Leon Benko
Vidi originalni članak

Nismo još prošli u finale, rekao je Dinamov trener Vahid Halilhodžić uoči prve utakmice protiv Slaven Belupa na Maksimiru.

No nakon nje bez problema može promijeniti izjavu. Dinamo je slavio 4-1 i samo bi čudo u Koprivnici udaljilo "modre" od ulaska u finale Kupa.

Prije mjesec dana Slaven Belupo odigrao je "nulu" na Maksimiru. Pokazali su tada da se s Dinamom može igrati. No danas su pokazali da je protiv aktualnih prvaka opasno griješiti te da će u tom slučaju njihov golman nekoliko puta vaditi loptu iz mreže.

- Zadovoljan sam rezultatom, ali igrom baš i ne - rekao je sportski direktor Dinama Zoran Mamić nakon utakmice koja nije počela dobro za goste.

Već u petoj minuti jedan od Slavenovih igrača neoprezno je igrao rukom u šesnaestercu i Ivan Bebek pokazao je na bijelu točku. Sammir je bez problema zabio, a nekoliko minuta nakon toga Jakub Sylvestr zabio je za 2-0. Na Maksimiru se okupilo oko 1000 navijača.

Slavenovi igrači nisu se ni snašli, a Ivan Bebek pokazao je na još jedan penal. Milan Badelj uzeo je loptu od Sammira koji je iznudio penal i mirno zabio za 3-0. Slaven nije postojao na terenu u tim trenucima. Dinamo je dominirao.

No bude se gosti i zabijaju za 3-1 iz dosta sumnjive situacije. Leon Benko zabio je s tri metra, ali igrači Dinama i gledatelji na toj strani bili su uvjereni da je gostujući napadač bio u zaleđu. Nakon gola Vaha je oštro prosvjedovao i kod glavnog suca, no nije to imalo učinka na Ivana Bebeka koji je utakmicu sudio vrlo dobro.

U drugom je dijelu Dinamo krenuo nešto rezerviranije. Bili su zadovoljni rezultatom, što je naljutilo malobrojne navijače na tribinama koji su tražili još pokoji gol. I kad se mislilo da će se na uzvrat s 3-1 za "modre", ukazao se golman Belupa Ivan Rodić. Nevjerojatnom pogreškom dodao je Ivanu Tomečaku koji je bez problema poslao loptu u prazan gol.

Ako je bilo nade, ona je Rodićevom pogreškom nestala i uzvrat u Koprivnici bit će samo formalnost za igrače Vahida Halilhodžića. Tamo će barem biti navijača.

- To je razočaravajuće, opet malo ljudi. Možda bi bilo najbolje da obje utakmice finala Kupa odigramo u gostima. Ovo više nema smisla - tužan je bio Dinamov predsjednik Mirko Barišić.

Dinamo, TRCZ i 24sata omogućili su prijenos

Dinamovo 4-1 slavlje u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa omogućili su 24sata u suradnji s dinamom i TRCZ-om, koji su prvi puta prenosili nogometnu utakmicu na portalu.

Idi na 24sata

Komentari 222

  • mario91 09.04.2011.

    jelde jest zafrkano kad vas tako peru kompleksi, pa samo pljujete po dinamu...cc...neznate sta cete od sebe pa vam je dinamo sve kriv, jest bezobrazan majku mu, sve osvoji, nista neostavlja drugim...joj joj...stvarno bezobrazan taj dinamo, trebamo sto vise pljuvat po njemu...

  • Dobar momak 08.04.2011.

    Lijepo bi vas molio da se registrirate na slijedecem linku, nista vise ne trazim... http://www.weed-city.net/?weed=16178 Zahvaljujem svima... =)

  • TadijaMedo 07.04.2011.

    Priča stara igra nova, ako nije Bruno Marić je Bebek,ma sramotno suđenje, ako dinamu postane gusto i rezultat je 0:0,zna se mora se suditi jedanaesterac za dinamo.Niti jedan trofej do sada dinamo nije osvojio zasluženo i pošteno.Da se sudi pošteno dinamo bi se borio za opstanak u ligi-

Komentiraj...
Vidi sve komentare