Obavijesti

Sport

Komentari 222

Dinamo 'utrpao' četiri komada Slavenu i već osigurao finale

Dinamo 'utrpao' četiri komada Slavenu i već osigurao finale
12

Dinamo je na Maksimiru u prvom polufinalu Kupa slavio protiv Slaven Belupa 4-1. Za "modre" su zabili Sammir, Badelj, Sylvestr i Ivan Tomečak, a za goste Leon Benko

VIDEO

Nismo još prošli u finale, rekao je Dinamov trener Vahid Halilhodžić uoči prve utakmice protiv Slaven Belupa na Maksimiru.

No nakon nje bez problema može promijeniti izjavu. Dinamo je slavio 4-1 i samo bi čudo u Koprivnici udaljilo "modre" od ulaska u finale Kupa.

Prije mjesec dana Slaven Belupo odigrao je "nulu" na Maksimiru. Pokazali su tada da se s Dinamom može igrati. No danas su pokazali da je protiv aktualnih prvaka opasno griješiti te da će u tom slučaju njihov golman nekoliko puta vaditi loptu iz mreže.

- Zadovoljan sam rezultatom, ali igrom baš i ne - rekao je sportski direktor Dinama Zoran Mamić nakon utakmice koja nije počela dobro za goste.

Već u petoj minuti jedan od Slavenovih igrača neoprezno je igrao rukom u šesnaestercu i Ivan Bebek pokazao je na bijelu točku. Sammir je bez problema zabio, a nekoliko minuta nakon toga Jakub Sylvestr zabio je za 2-0. Na Maksimiru se okupilo oko 1000 navijača.

Slavenovi igrači nisu se ni snašli, a Ivan Bebek pokazao je na još jedan penal. Milan Badelj uzeo je loptu od Sammira koji je iznudio penal i mirno zabio za 3-0. Slaven nije postojao na terenu u tim trenucima. Dinamo je dominirao.

No bude se gosti i zabijaju za 3-1 iz dosta sumnjive situacije. Leon Benko zabio je s tri metra, ali igrači Dinama i gledatelji na toj strani bili su uvjereni da je gostujući napadač bio u zaleđu. Nakon gola Vaha je oštro prosvjedovao i kod glavnog suca, no nije to imalo učinka na Ivana Bebeka koji je utakmicu sudio vrlo dobro.

U drugom je dijelu Dinamo krenuo nešto rezerviranije. Bili su zadovoljni rezultatom, što je naljutilo malobrojne navijače na tribinama koji su tražili još pokoji gol. I kad se mislilo da će se na uzvrat s 3-1 za "modre", ukazao se golman Belupa Ivan Rodić. Nevjerojatnom pogreškom dodao je Ivanu Tomečaku koji je bez problema poslao loptu u prazan gol.

Ako je bilo nade, ona je Rodićevom pogreškom nestala i uzvrat u Koprivnici bit će samo formalnost za igrače Vahida Halilhodžića. Tamo će barem biti navijača.

- To je razočaravajuće, opet malo ljudi. Možda bi bilo najbolje da obje utakmice finala Kupa odigramo u gostima. Ovo više nema smisla - tužan je bio Dinamov predsjednik Mirko Barišić.

Dinamo, TRCZ i 24sata omogućili su prijenos

Dinamovo 4-1 slavlje u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa omogućili su 24sata u suradnji s dinamom i TRCZ-om, koji su prvi puta prenosili nogometnu utakmicu na portalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 222
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe