To je to što me zanima!

Besplatno pojačanje? Hajduk je izbrisao podatak iz priopćenja

Alexander Kačaniklić nije stigao kao slobodan igrač u Hajduk, tvrdi sportski direktor Hammarbyja, kako je stajalo u priopćenju kluba s Poljuda. Kaže kako je za njega plaćena odšteta
Vidi originalni članak

Alexander Kačaniklić (29) stigao je kao slobodan igrač iz švedskog prvoligaša IF Hammarby, objavio je Hajduk u ponedjeljak navečer prilikom objave o novom pojačanju i naljutio Šveđane.

Sportski direktor Hammarbyja Jesper Jansson demantirao je informaciju da je Kačaniklić stigao kao slobodan igrač, već je bio pod ugovorom s njima do kraja ovogodišnje sezone, koja u Švedskoj još nije počela.

POGLEDAJTE VIDEO: 110. rođendan Hajduka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- To je povjerljiva informacija, ali mogu reći da je transfer gotov. Sa svime što podrazumijeva. Čudno je da su to tako formulirali jer su to povjerljive informacije. Stvarno više od toga ne želim komentirati - rekao je Jansson za FotbollDirekt.

I specijalizirana stranica za praćenje nogometnih transfera TransferMarkt tvrdi kako je švedski reprezentativac srpsko-makedonskih korijena u Split stigao bez odštete, no sportski direktor Hammarbyja tvrdi drugačije.

IMA I JEDNA 'CAKA' Hajduk je raskinuo s Gyurcsom, Mađar besplatno stiže u Osijek!

- Jesmo li zaradili na transferu? Da, transfer je transfer i imao je ugovor do kraja ove godine. Neka svatko zaključuje kako hoće - rekao je.

Dakle, to znači da ne odlazi besplatno?

- Rekao sam da smo odradili transfer i to dovoljno govori o tome. Moram poštovati činjenicu da se radi o povjerljivoj informaciji - zaključio je Jesper Jansson.

BOGATO ISKUSTVO Novi je Hajdukov napadač zabio Unitedu, Arsenalu i Njemačkoj

Hajduk je naknadno izbrisao informaciju kako je Kačaniklić stigao kao slobodan igrač. Švedski mediji barataju s informacijom kako je Hammarby na njemu zaradio 750.000 eura.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • LoneStar 16.02.2021.

    Volim Hajduk ali šta je ova udruga napravila loše nebi ni dite u jaslicama uspilo

  • Exterminator 16.02.2021.

    Iz povjerljijivih izvora , platili su ovog čovjeka nekih 5 - 10 tisuća kuna , drugim riječima samo dokumentaciju , čak i dolazak u Split je lik platio iz svog đepa navodno

  • kisni oblaci 16.02.2021.

    Nikad čuo za Hajduk, ali zna da se radi o velikom klubu i tako dalje.... Ista priča poluigrača

Komentiraj...
Vidi sve komentare