To je to što me zanima!

'Beštije' su zahvalile Zadrovom treneru za spašavanje po buri...

Nagliću  su uoči utakmice protiv Zvezde predstavnici Moto kluba 'Beštije' iz Zadra uručili zahvalnicu za pomoć motociklistu iz Dubaija kojeg je bura nedavno prevrnula na Jadranskoj magistrali
Vidi originalni članak

Eto, sad sam ispao nekakav Marvelov superjunak. Ništa, ako dobijem otkaz u Zadru, tražit ću posao u HGSS-u, rekao nam je Aramis Naglić, trener Zadra koji je nedavno spasio čovjeka kojem je bura prevrnula motocikl.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Neće dobiti otkaz Naglić nakon poraza od Crvene zvezde, branitelja naslova u ABA ligi, kao što HGSS neće dobiti pojačanje.

Gostima iz Beograda Zadrani su parirali samo prvo poluvrijeme, a Zvezda je prelomila utakmicu serijom 17-0 u trećoj četvrtini i na kraju slavila 88-76.

Nagliću  su uoči utakmice predstavnici Moto kluba 'Beštije' iz Zadra uručili zahvalnicu za pomoć motociklistu iz Dubaija kojeg je bura nedavno prevrnula na Jadranskoj magistrali. 

Samo je on stao

Ne znam gdje mu je pamet bila, pa po tom vjetru se ne može ni autom proći, a kamoli motorom ili pješice. A plus svega čovjek još i snima, nasmijao se Aramis Naglić koji je pred Senjom spasio avanturista koji se motociklom pokušao probiti po orkanskoj buri do Zadra. Jedino je Naglić, od svih vozača koji su prošli kraj nesretnog motociklista, stao i pomogao.

- Šokirao sam se kad sam ga vidio, a pogotovo kad sam izašao iz automobila. Što ću, takva je bila situacija, stao bih i svakom drugom pa sam stao i njemu u pomoć. Ne možeš proći pored čovjeka koji leži na cesti - rekao nam je Aramis, a na dodatak kako su neki prolazili bez zaustavljanja dodao:

- Možda se boje da ne pokvare frizuru, za razliku od mene ha, ha, ha... Nisam imao pojma da će snimka završiti na internetu, vidio sam kameru, ali nisam znao da konstantno snima, očito ima svakakvih čudaka. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • cerat_1 20.11.2017.

    Ma nije on nikakav heroj, on je samo normalan čovjek. Nažalost mnogi su zaboravili kako je to kada su u nevolji pa kaj nije normalno da ako netko leži na cesti stati i pomoci covjeku. Svaka mu čast a nadam se da ovi kaj su prošli bez zaustavljanja sada imaju barem malo grižnje savjesti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare