Obavijesti

Sport

Komentari 1

'Beštije' su zahvalile Zadrovom treneru za spašavanje po buri...

'Beštije' su zahvalile Zadrovom treneru za spašavanje po buri...
1

Nagliću  su uoči utakmice protiv Zvezde predstavnici Moto kluba 'Beštije' iz Zadra uručili zahvalnicu za pomoć motociklistu iz Dubaija kojeg je bura nedavno prevrnula na Jadranskoj magistrali

VIDEO

Eto, sad sam ispao nekakav Marvelov superjunak. Ništa, ako dobijem otkaz u Zadru, tražit ću posao u HGSS-u, rekao nam je Aramis Naglić, trener Zadra koji je nedavno spasio čovjeka kojem je bura prevrnula motocikl.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

01:28

Neće dobiti otkaz Naglić nakon poraza od Crvene zvezde, branitelja naslova u ABA ligi, kao što HGSS neće dobiti pojačanje.

Gostima iz Beograda Zadrani su parirali samo prvo poluvrijeme, a Zvezda je prelomila utakmicu serijom 17-0 u trećoj četvrtini i na kraju slavila 88-76.

Nagliću  su uoči utakmice predstavnici Moto kluba 'Beštije' iz Zadra uručili zahvalnicu za pomoć motociklistu iz Dubaija kojeg je bura nedavno prevrnula na Jadranskoj magistrali. 

Predstavnici Moto kluba Beštije iz Zadra uručili su, uoči utakmice s Crvenom Zvezdom, treneru Zadra Aramisu Nagliću...

Posted by KK Zadar on 20. studenoga 2017

Samo je on stao

Ne znam gdje mu je pamet bila, pa po tom vjetru se ne može ni autom proći, a kamoli motorom ili pješice. A plus svega čovjek još i snima, nasmijao se Aramis Naglić koji je pred Senjom spasio avanturista koji se motociklom pokušao probiti po orkanskoj buri do Zadra. Jedino je Naglić, od svih vozača koji su prošli kraj nesretnog motociklista, stao i pomogao.

- Šokirao sam se kad sam ga vidio, a pogotovo kad sam izašao iz automobila. Što ću, takva je bila situacija, stao bih i svakom drugom pa sam stao i njemu u pomoć. Ne možeš proći pored čovjeka koji leži na cesti - rekao nam je Aramis, a na dodatak kako su neki prolazili bez zaustavljanja dodao:

- Možda se boje da ne pokvare frizuru, za razliku od mene ha, ha, ha... Nisam imao pojma da će snimka završiti na internetu, vidio sam kameru, ali nisam znao da konstantno snima, očito ima svakakvih čudaka. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka