To je to što me zanima!

Bijesni Dončić: Pa Fiba nam se dogodila. Vjerojatno su sretni!

Ne možemo kriviti Dončića. On je napravio odličan potez. Protiv bilo koje druge momčadi Prepeličev potez bi zavšrio košem, ali ovo su Francuzi i ovo je Nicolas Batum, branio je svog igrača slovenski izbornik
Vidi originalni članak

Francuzi su u dramatičnoj završnici slavili protiv Slovenije u polufinalu Olimpijskih igara 90-89.

ČUDESNA UTAKMICA Batum s blokadom rastužio Slovence, Francuska u finalu!

Posljednja četvrtina imala je i nekoliko spornih odluka sudaca, a glavni nositelj slovenske igre Luka Dončić nakon utakmice bio je slomljen. Sjedio je pokraj terena pokriven ručnikom, a utjehu mu je došao pružiti francuski heroj Nicolas Batum koji je blokirao Klemena Prepeliča sekundu do kraja.

TKO JE NICOLAS BATUM? Uništio snove Slovencima: Kao mali je gledao očevu smrt. Zbog nje ga nisu htjeli NBA klubovi...

Ipak, pri izlasku s terena Dončić je prokomentirao sve:

- Fiba je vjerojatno sretna - rekao je, a na pitanje postavljeno centru Slovenije Žigi Dimecu Dončić se ubacio i poručio: Fiba se dogodila!

Upravo se sam Dončić našao na meti kritika jer je u posljednjem napadu odlučio dodati loptu iako ga je čuvao viši, a i sporiji Rudy Gobert. Iako defanzivni majstor, Gobert je ipak znatno sporiji te se očekivalo kako će Dončić ići poentirati, a ne dodati Prepeliču. Izbornik Slovenije stao je u obranu svoje zvijezde:

VIDEO Pogledajte čudesni Dončićev dom od 2,5 milijuna eura...

- Ne možemo kriviti Dončića. On je napravio odličan potez. Protiv bilo koje druge momčadi Prepeličev potez bi zavšrio košem, ali ovo su Francuzi i ovo je Nicolas Batum. Bolje od ovog nismo mogli u zadnjim sekundama - rekao je Aleksandar Sekulić.

 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • MIRCE 22.08.2021.

    Srbija najbolja

  • nap 07.08.2021.

    Doncic igracina

  • destrojer567 06.08.2021.

    Iskreno bila je to vrhunska utakmica, šteta za Slovence što nisu to dobili, ali Francuzi igraju vrlo dobro na ovim Olimpijskim igrama, šta reći o Dončiću nego da je strašno dobar igrač, po meni budući Hall of Famer, on se igra na terenu i uživa u tome, a što je najbolje od svega mlad je i ima još puno vremena za poboljšati još svoju igru, bilo je nekih sudačkih grešaka, ali sve u svemu dobra utakmica, napeta i zanimljiva, sada se vodi pitanje dali je Dončić trebao pucati, ali ljudi nisu vidjeli da je on dobio dva gadna udarca u ruku, ruka ga je boljela, nije bio šuterski na onoj razini i odlučio je razigravati ekipu što mu je bio fantastičan potez, najbolji su mi oni što govore, da i ako promašiš 10 lopti zaredom moraš nastaviti šutirati, to je forsiranje i takvi igrači buše igru, kao Westbrooke u NBA ligi, zašto forsirati šut kada te ne ide, on je dodao Prepeliču i desila se blokada Batuma koji je obrambeni specijalac, zaista taj igrač je ikona Francuskog sporta, fantastičan igrač, tu nema nikakve zamjerke nikome, Dončić je izabrao dobro, ali nije prošlo, bit će bolje drugi put, samo sada trebaju dobiti Australiju i dobiti broncu što je za njih fantastičan uspjeh, ne zaboravimo da su Slovenci i Europski prvaci, još kada bi bili brončani s olimpijskih igara to bi ih dovelo među top reprezentacijama na svijetu u košarci, sada neki jazavci napadaju Dončića za kukavičluk u završnici, ja bi im rekao neka oni uzmu loptu i neka igraju u tako velikom natjecanju, to ne može svatko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare