Obavijesti

Sport

Komentari 11

Pogledajte čudesni Dončićev dom od 2,5 milijuna eura...

Pogledajte čudesni Dončićev dom od 2,5 milijuna eura...

Moderna vila Luke Dončića nalazi se u elitnom kvartu Old Preston Hollow, a kada je željan društva, može otići na piće kod vlasnika Dallasa Marka Cubana koji je udaljen svega kilometar

VIDEO

Iako su mu tek 22 godine, Luka Dončić danas je ponajbolji košarkaš na svijetu i jedna od popularnijih osoba na planeti. Genijalac, majstor, čudo od igrača, kako hoćete. S 18 godina osvojio je Euroligu i Europsko prvenstvo, a s 19 godina stigao u NBA ligu kao treći pick na Draftu. Govorili su mu kako je trom i pretežak za najjaču košarkašku ligu, pričali su kako je precijenjen igrač. A on im je odgovorio onako kako samo on zna.

Pokretanje videa...

Luka Dončić u Hrvatskoj VIDEO

Već nakon nekoliko mjeseci SAD ga je upoznao i shvatio o kakvom dijamantu je riječ. Sa samo 22 godine postao je ponajbolji košarkaš na svijetu, a njegov Dallas toliko je oduševljen njime pa mu je posvetio praznik. Ubuduće će se 6. srpnja u Dallasu obilježavati kao Dan Luke Dončića. Eto, toliko im znači.

Basketball - Men - Group C - Argentina v Slovenia

Tamošnji stanovnici slovenskog košarkaša odavno svojataju, a nitko sretniji od njih kada su čuli da će potpisati novi ugovor. Bio je presretan i on jer će mu za pet godina pripasti čak 202 milijuna eura, a uz to mu godišnje na račun sjedne 20 milijuna eura od Nikea za sponzorstvo.

NBA: Dallas Mavericks at Los Angeles Clippers

Naravno, uz to stižu i skupi automobili, ali i raskošni dom. A Dončić se može pohvaliti kako je njegov jedan od najljepših na svijetu. 

Dončić u predivnoj vili u Dallasu živi s djevojkom Anamarijom Goltes, a za kuću je iskeširao 2,5 milijuna eura. 

Kuća se nalazi u elitnom kvartu Old Preston Hollow, a kada je željan društva, može otići na piće kod vlasnika Dallasa Marka Cubana koji je udaljen svega kilometar. 

Riječ je o mirnoj četvrti, a Lukin dom nalazi se na kraju slijepe ulice. Također, kuća je pokrivena zelenilom, ima maksimalnu privatnost pa je zaštićen od pogleda znatiželjnika.

Prostire se na 486 četvornih metara, a prijašnji vlasnici su je preuredili tako da su ostavili tradicionalni štih i povezali ga s modernim elementima. To je bio pun pogodak jer je Dončićev dom proglašen najljepšim na jednoj web stranici za nekretnine. 

Moderna kuća ima velebni dnevni boravak u kojemu može uživati u svojoj najdražoj seriji Prijatelji, a obložen je s velikim prozorima s kojih se pruža predivan pogled na bazen i ogromno dvorište gdje u miru mogu trčkarati njegova dva psa. Tu je i nekoliko spavaćih soba za slučaj ako mu dođu roditelji i prijatelji, ogromna kuhinja kako bi mogao uživati u specijalitetima i dvije radne sobe, teretana, nekoliko kupaonica te ogromna blagovaonica.

Dončić je za nju iskeširao 2,5 milijuna eura, a u njoj je morao provesti karantenu tijekom prošle godine kada se pojavio korona virus. Vjerujemo kako mu nije teško palo, pogotovo u društvu prelijepe Anamarije. U kuću se tada toliko zaljubio pa ju je otkupio. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram