To je to što me zanima!

'Besmislica je pričati o otkazu, uopće ne brinem, igramo dobro'

Rekao sam igračima da budu razočarani, ali da nauče lekciju da ovako moraju stalno igrati. Ako ćemo ovako igrati, onda imamo šansu, rekao je Slaven Bilić nakon novog poraza WBA
Vidi originalni članak

Hrvatski trener Slaven Bilić doživio je još jedan poraz. Ovaj put na domaćem je terenu za njegov WBA bio koban Tottenham koji je slavio golom Harryja Kanea u 88. minuti utakmice.

WBA - TOTTENHAM 0-1 Bilić izgubio i od Mourinha: Sad mu se već opasno trese stolica

Bilićeva momčad sad je 18. na tablici Premiershipa te je moguće da je pozicija hrvatskog stratega na klupi sad upitna. Ipak, nakon ovog poraza Bilić nije nimalo razočaran:

- Poraz je razočaravajuć jer smo bili jako blizu. Rekao sam igračima da budu razočarani, ali da nauče lekciju da ovako moraju stalno igrati. Ako ćemo ovako igrati, onda imamo šansu - rekao je Bilić pa nastavio:

- Kad se ovako borimo i ovako igramo ja mogu biti samo pozitivan. Pobjeda će sigurno doći uz malo više sreće i malo više samopouzdanja, ali sam jako pozitivan.

PAO NA DNO PREMIER LIGE WBA poražen u derbiju začelja, Bilić i dalje ne zna za pobjedu

- Ni u jednom trenutku nisam vidio da igrači ne igraju za mene, kako bi se reklo. Meni je besmislica stavljati upitnike na moju budućnost ovdje. Ne samo zbog predstave protiv Tottenhama, nego općenito. U ovom trenutku dajem sve od sebe i pokazali smo dovoljno da ovaj klub bude uspješan. Uopće se ne brinem - rekao je hrvatski trener.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • komentator__Luka 08.11.2020.

    nemože se od takvih ekipa niti očekivati više, tamo su gdje im je mjesto po kvaliteti

  • GeneralPraljakUskoplje 08.11.2020.

    Samo dalje , za WBA je opstanak uspijeh 🇭🇷❤️

  • Space Burek 08.11.2020.

    Samo panj moze treneru dati otkaz u ovakvoj situaciji. Dosli su u prvu ligu koja je svemirski brod za drugu a nisu skoro nista ulozili u pojacanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare