To je to što me zanima!

'Bilo je teško gledati Nadala kako se pati pred kraj meča'

Takve stvari ne želiš vidjeti da se događaju, posebno ne legendi poput Rafe. Nadam se da je u redu, on toliko toga dobrog donosi našem sportu, kazao je kanadski tenisač nakon slavlja
Vidi originalni članak

Kanadski tenisač Denis Shapovalov slavio je u spektakularnom meču protiv Rafaela Nadala koji je uvjerljivo izdominirao prvi set, a onda posustao. Shapovalov je na koncu pobijedio sa 1-6, 7-5, 6-2 nakon dva sata i 40 minuta igre za treću pobjedu iz sedam ogleda sa Nadalom za četvrtfinale Mastersa u Rimu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Španjolac je dominirao u prvom setu nakon čega su krenuli problemi. Naime, Nadal vuče ozljedu stopala otprije, a bolovi su krenuli sredinom drugog seta.

- Bilo je teško gledati ga kako pati na kraju meča. Takve stvari ne želiš vidjeti da se događaju, posebno ne legendi poput Rafe. Nadam se da je u redu, on toliko toga dobrog donosi našem sportu. Nadam se da će biti spreman nastupiti na Roland Garrosu. Nadam se da nije ništa ozbiljno - kazao je Shapovalov koji je Nadala prvi put pobijedio prije pet godina. 

Prošle godine je u istoj fazi turnira imao dvije meč lopte, ali je Nadal preokrenuo u svoju korist te u konačnici slavio. 

- Nevjerojatan je osjećaj pobijediti Nadala. Više puta spašavao je meč-loptu. Smatram da mi je prošlogodišnje iskustvo sada pomoglo - zaključio je Šapovalov.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare