To je to što me zanima!

'Bio je sramežljiv, a onda se to dogodilo. Vidi se da je u formi'

Nekoliko sati nekon što je debitirao za A reprezentaciju Engleske Mason Greenwood tražio je djevojke po Islandu, zbog čega je izletio iz momčadi skupa s Philom Fodenom. One su otkrile detalje
Vidi originalni članak

Usred pandemije korona virusa i usprkos svim Uefinim protokolima o zaštiti igrača, dvojica engleskih nogometnih reprezentativaca uspjela su zaobići pravila i imati avanturu za jednu noć s Islanđankama u hotelu u kojem je momčad odsjela za utakmicu u Reykjaviku.

Mason Greenwood (18), napadač Manchester Uniteda, i Phil Foden (20), krilo Manchester Cityja, imali su vatrenu noć s finalisticom islandskog Miss Universea Nadijom Gunarsdottir (20) i njenom sestričnom Larom Clausen.

Nadia je u ispovijesti za The Sun otkrila sve detalje vruće noći kakva će mnoge podsjetiti na iskustva s maturalca ili drugih srednjoškolskih i studentskih putovanja.

POGLEDAJTE VIDEO: U kampu Engleza na SP-u u Rusiji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Fizički nije bio tako sramežljiv kakav je bio društveno. Da, dogodile su se stvari. Ali ne želim ići u detalje. On je atletičan i u formi. Sviđa mi se što je viši od mene - govorila je 175 centimetara visoka manekenka Nadia o Greenwoodu koji je dan prije debitirao za "gordi albion" u pobjedi 1-0 u Ligi nacija.

S Fodenom je odmah nakon utakmice krenuo "u akciju". Tražili su domaće djevojke preko aplikacije za upoznavanje i, kad su Mason i Nadia lajkali jedno drugo, nogometaš ju je pozvao u hotel. Nije ga smio napustiti pa je to bila jedina opcija. Rekao joj je da rezervira sobu i da će pronaći način kako da je prokrijumčari u svoju sobu.

Za divno čudo, to mu je i uspjelo.

- Guglala sam Masona i provjerila mu Instagram pa sam znala tko je, vidjela sam da igra za Manchester United i da je igrao za Englesku protiv Islanda. Rekla sam da ću doći i rezervirala sobu, a onda se pojavio s Philom. Nisam znala tko je on - rekla je Nadia i dodala:

- Mason me pitao: "Imaš li prijateljicu?". Rekla sam: "Da, onu koja me dovezla." Lara je otišla u trgovinu i donijela im slatkiše koje su tražili. Svi smo se zezali, Mason je praktički sam pojeo cijeli paket bombona. Dobro smo se slagali, pričali, smijali se i šalili. Phil je bio otvoren, ali Mason je bio jako sramežljiv.

Inače, Foden ima jednogodišnje dijete s Rebeccom Cooke, no javnosti nije poznato je li s njom i dalje u vezi. U svakom slučaju, ta mu činjenica nije stvarala problem na Islandu. 

- Govorili su nam da im je dosadno na Islandu, da nemaju što raditi tamo. Phil nas je snimao mobitelom i pitao kako je živjeti na Islandu.

Kako su uspjeli izbjeći osiguranje?

- Rekli su mi da je jedna zaštitarka na njihovu katu i da ih je pogledom pratila nakon što su otišli. Ali nisu bili zabrinuti. Nije ih pratila, ali je vjerojatno rekla sve hotelskom osoblju. 

- Nismo znali da su u karanteni, nisu spominjali korona virus niti nas pitali jesmo li se testirali. Phil nijednom nije spomenuo da ima malo dijete. Naših je godina pa nismo pomislile na to - dodala je.

Kad su se upoznali, Foden je htio malo privatnosti za sebe i Laru.

- Phil me tražio da odemo u sobu broj 700 koju sam rezervirala. Odjednom me poljubio. Otišao je iz moje sobe jako sretan - rekla je Lara.

- Mogli smo ih čuti kako se zabavljaju vrata do nas. Mason je pokušao nazvati Phila, ali nije se javio pa je otišao u njihovu sobu i snimio ih kako se drže za ruke, kako Phil ljubi Laru u obraz. Lara je bila u donjem rublju - objasnila je Nadia.

Problemi su počeli kad je Lara na Snapchatu objavila sliku Fodena gole stražnjice. Brzo je sve završilo na Instagramu.

- Nisu nam govorili da ne snimamo fotke ili video, ali ja nisam i ništa nije iscurilo.

U 3 sata ujutro igrači su se vratili u svoje sobe. Foden je poljubio djevojke i pozdravio se s njima. Tražio je Laru da ostanu u kontaktu. A Mason?

- Samo je rekao "bok", nije me ni poljubio. Pomislila sam: "Kvragu, kako je nepristojan!".

Ali nije tu bio kraj druženju. Djevojke su otišle po hranu i vratile se u hotel. Netko iz osoblja rekao im je kako su imali pritužbe na njihovo ponašanje.

- Rekle smo da ne znamo tko se žalio i da nismo bile glasne. Pitali su nas jesmo li mi bile tu u subotu navečer, kad su izbacili dvije djevojke, ali nismo. Kao da su druge cure pokušale ući večer prije - rekla je Nadia.

Vratile su se u sobe, a probudili su ih već u 6. Ona zaštitarka, šef sigurnosti reperzentacije i službenik za Covid.

- Pitali su nas gdje su dečki. Tražili su ih i u ormarima - rekla je Nadia.

Izbornik Gareth Southgate odmah ih je izbacio iz momčadi, a klubovi su ih kaznili s 1360 funti (nešto manje od 1500 kuna) i propustili su drugu utakmicu protiv Danske prošli utorak. Obojica su se nakon toga ispričala.

- Da, bili su neodgovorni, ali bile smo i nas dvije jer smo išle upoznavati ljude iz druge države. Žao mi ih je i osjećam se loše zbog svega što se dogodilo. Ali njihove karijere tek su počele, sigurno nisu uništene.

Bivši reprezentativac Rio Ferdinand (41) stao je u obranu razuzdanih momaka.

- Pa koji to 18-godišnjak ne radi greške? Njih dvojica su samo pod povećalom. Važno je da priznaš pogrešku koju si napravio i ostaneš uzdignute glave. Treba ići dalje - rekao je za BT Sport.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • maro77 16.09.2020.

    Mora da su roditelji jako ponosni na vas dvije

  • Kutina to smo mi 15.09.2020.

    su ih kaznili s 1360 funti (nešto manje od 1500 kuna). Sta je funta tak jako pala?

  • 15.09.2020.

    1360funti nesto manje id 1500kn kazne😂😂😂😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare