Obavijesti

Sport

Komentari 21

'Bio je sramežljiv, a onda se to dogodilo. Vidi se da je u formi'

'Bio je sramežljiv, a onda se to dogodilo. Vidi se da je u formi'
4

Nekoliko sati nekon što je debitirao za A reprezentaciju Engleske Mason Greenwood tražio je djevojke po Islandu, zbog čega je izletio iz momčadi skupa s Philom Fodenom. One su otkrile detalje

VIDEO

Usred pandemije korona virusa i usprkos svim Uefinim protokolima o zaštiti igrača, dvojica engleskih nogometnih reprezentativaca uspjela su zaobići pravila i imati avanturu za jednu noć s Islanđankama u hotelu u kojem je momčad odsjela za utakmicu u Reykjaviku.

Mason Greenwood (18), napadač Manchester Uniteda, i Phil Foden (20), krilo Manchester Cityja, imali su vatrenu noć s finalisticom islandskog Miss Universea Nadijom Gunarsdottir (20) i njenom sestričnom Larom Clausen.

Nadia je u ispovijesti za The Sun otkrila sve detalje vruće noći kakva će mnoge podsjetiti na iskustva s maturalca ili drugih srednjoškolskih i studentskih putovanja.

POGLEDAJTE VIDEO: U kampu Engleza na SP-u u Rusiji

Pokretanje videa...

00:24

- Fizički nije bio tako sramežljiv kakav je bio društveno. Da, dogodile su se stvari. Ali ne želim ići u detalje. On je atletičan i u formi. Sviđa mi se što je viši od mene - govorila je 175 centimetara visoka manekenka Nadia o Greenwoodu koji je dan prije debitirao za "gordi albion" u pobjedi 1-0 u Ligi nacija.

S Fodenom je odmah nakon utakmice krenuo "u akciju". Tražili su domaće djevojke preko aplikacije za upoznavanje i, kad su Mason i Nadia lajkali jedno drugo, nogometaš ju je pozvao u hotel. Nije ga smio napustiti pa je to bila jedina opcija. Rekao joj je da rezervira sobu i da će pronaći način kako da je prokrijumčari u svoju sobu.

Za divno čudo, to mu je i uspjelo.

- Guglala sam Masona i provjerila mu Instagram pa sam znala tko je, vidjela sam da igra za Manchester United i da je igrao za Englesku protiv Islanda. Rekla sam da ću doći i rezervirala sobu, a onda se pojavio s Philom. Nisam znala tko je on - rekla je Nadia i dodala:

- Mason me pitao: "Imaš li prijateljicu?". Rekla sam: "Da, onu koja me dovezla." Lara je otišla u trgovinu i donijela im slatkiše koje su tražili. Svi smo se zezali, Mason je praktički sam pojeo cijeli paket bombona. Dobro smo se slagali, pričali, smijali se i šalili. Phil je bio otvoren, ali Mason je bio jako sramežljiv.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunny

Objavu dijeli NADÍA SIF LÍNDAL (@nadiiasif)

Inače, Foden ima jednogodišnje dijete s Rebeccom Cooke, no javnosti nije poznato je li s njom i dalje u vezi. U svakom slučaju, ta mu činjenica nije stvarala problem na Islandu. 

- Govorili su nam da im je dosadno na Islandu, da nemaju što raditi tamo. Phil nas je snimao mobitelom i pitao kako je živjeti na Islandu.

Kako su uspjeli izbjeći osiguranje?

- Rekli su mi da je jedna zaštitarka na njihovu katu i da ih je pogledom pratila nakon što su otišli. Ali nisu bili zabrinuti. Nije ih pratila, ali je vjerojatno rekla sve hotelskom osoblju. 

- Nismo znali da su u karanteni, nisu spominjali korona virus niti nas pitali jesmo li se testirali. Phil nijednom nije spomenuo da ima malo dijete. Naših je godina pa nismo pomislile na to - dodala je.

Kad su se upoznali, Foden je htio malo privatnosti za sebe i Laru.

- Phil me tražio da odemo u sobu broj 700 koju sam rezervirala. Odjednom me poljubio. Otišao je iz moje sobe jako sretan - rekla je Lara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Síðasta Kvöldið Á Spáni☀️

Objavu dijeli L A R A C L A U S E N (@laracclausen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔙

Objavu dijeli L A R A C L A U S E N (@laracclausen)

- Mogli smo ih čuti kako se zabavljaju vrata do nas. Mason je pokušao nazvati Phila, ali nije se javio pa je otišao u njihovu sobu i snimio ih kako se drže za ruke, kako Phil ljubi Laru u obraz. Lara je bila u donjem rublju - objasnila je Nadia.

Problemi su počeli kad je Lara na Snapchatu objavila sliku Fodena gole stražnjice. Brzo je sve završilo na Instagramu.

- Nisu nam govorili da ne snimamo fotke ili video, ali ja nisam i ništa nije iscurilo.

U 3 sata ujutro igrači su se vratili u svoje sobe. Foden je poljubio djevojke i pozdravio se s njima. Tražio je Laru da ostanu u kontaktu. A Mason?

- Samo je rekao "bok", nije me ni poljubio. Pomislila sam: "Kvragu, kako je nepristojan!".

Ali nije tu bio kraj druženju. Djevojke su otišle po hranu i vratile se u hotel. Netko iz osoblja rekao im je kako su imali pritužbe na njihovo ponašanje.

- Rekle smo da ne znamo tko se žalio i da nismo bile glasne. Pitali su nas jesmo li mi bile tu u subotu navečer, kad su izbacili dvije djevojke, ali nismo. Kao da su druge cure pokušale ući večer prije - rekla je Nadia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iceland ❄️ @bameagency #IAMBAME

Objavu dijeli NADÍA SIF LÍNDAL (@nadiiasif)

Vratile su se u sobe, a probudili su ih već u 6. Ona zaštitarka, šef sigurnosti reperzentacije i službenik za Covid.

- Pitali su nas gdje su dečki. Tražili su ih i u ormarima - rekla je Nadia.

Izbornik Gareth Southgate odmah ih je izbacio iz momčadi, a klubovi su ih kaznili s 1360 funti (nešto manje od 1500 kuna) i propustili su drugu utakmicu protiv Danske prošli utorak. Obojica su se nakon toga ispričala.

- Da, bili su neodgovorni, ali bile smo i nas dvije jer smo išle upoznavati ljude iz druge države. Žao mi ih je i osjećam se loše zbog svega što se dogodilo. Ali njihove karijere tek su počele, sigurno nisu uništene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥰

Objavu dijeli NADÍA SIF LÍNDAL (@nadiiasif)

Bivši reprezentativac Rio Ferdinand (41) stao je u obranu razuzdanih momaka.

- Pa koji to 18-godišnjak ne radi greške? Njih dvojica su samo pod povećalom. Važno je da priznaš pogrešku koju si napravio i ostaneš uzdignute glave. Treba ići dalje - rekao je za BT Sport.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu