To je to što me zanima!

Ter Stegen i Oblak spašavali, borba za prvaka La Lige još traje

Iako je Barcelona imala više loptu u nogama u prvim minutama utakmice, puno je veći broj šansi imao Atletico u prvom poluvremenu. Ter Stegen je branio maestralno, a bilo je i promašaja
Vidi originalni članak

Barcelona i Atletico remizirali su 0-0!

U utakmici s nemalim brojem prilika te ujedno i onoj koja je mogla vrlo lako gotovo pa odlučiti španjolskog prvaka ipak na kraju nismo dobili pobjednika.

Barcelona je u prve trenutke utakmice ušla s puno više lopte u nogama, no ubrzo je Atletico preuzeo inicijativu, a Katalonci su zbog ozljede glave ostali i bez Busquetsa. Atletico je tad torpedirao na sve strane, a Ter Stegen je 'skidao' sve redom. Uz to, Atletico je imao i neke šanse koje bi pokoji nogometaš mogao večeras sanjati...

U drugom dijelu uloge su se promijenile. Barcelona je preuzela inicijativu, a Messi je bio briljantan. U jednom napadu prešprintao je 40 metara, prešao jednog, riješio se potom još dvojice pa među nekoliko igrača Atletica pronašao prostor za šut s ruba šesnaesterca koji mu je maestralno obranio Oblak.

Imala je Barca još dvije lijepe šanse glavom, no jedna prilika je završila poništenim golom, a druga promašajem Dembelea.

Atletico sad ima 77 bodova, Barcelona 75, Real 74.

Idi na 24sata

Komentari 133

  • Stefan Gojkovic 09.05.2021.

    Sad samo sevilja da pobedi da ostavimo real iza sebe, a atletiko ce valjda da kiksa do kraja

  • Eminem91 08.05.2021.

    Real će na kraju uzet

  • Demokracija nasa 08.05.2021.

    Kakav glup komentar Real je opet u igri, pa Real je imao svakako najizglednije sanse, a sad se moze reci da je gotovo, uzimajte pare na Realu zadnje 4 utakmice ce sve dobiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare