Sport

Komentari 133

Ter Stegen i Oblak spašavali, borba za prvaka La Lige još traje

Ter Stegen i Oblak spašavali, borba za prvaka La Lige još traje

Iako je Barcelona imala više loptu u nogama u prvim minutama utakmice, puno je veći broj šansi imao Atletico u prvom poluvremenu. Ter Stegen je branio maestralno, a bilo je i promašaja

Barcelona i Atletico remizirali su 0-0!

U utakmici s nemalim brojem prilika te ujedno i onoj koja je mogla vrlo lako gotovo pa odlučiti španjolskog prvaka ipak na kraju nismo dobili pobjednika.

Barcelona je u prve trenutke utakmice ušla s puno više lopte u nogama, no ubrzo je Atletico preuzeo inicijativu, a Katalonci su zbog ozljede glave ostali i bez Busquetsa. Atletico je tad torpedirao na sve strane, a Ter Stegen je 'skidao' sve redom. Uz to, Atletico je imao i neke šanse koje bi pokoji nogometaš mogao večeras sanjati...

U drugom dijelu uloge su se promijenile. Barcelona je preuzela inicijativu, a Messi je bio briljantan. U jednom napadu prešprintao je 40 metara, prešao jednog, riješio se potom još dvojice pa među nekoliko igrača Atletica pronašao prostor za šut s ruba šesnaesterca koji mu je maestralno obranio Oblak.

Imala je Barca još dvije lijepe šanse glavom, no jedna prilika je završila poništenim golom, a druga promašajem Dembelea.

Atletico sad ima 77 bodova, Barcelona 75, Real 74.