Obavijesti

Sport

Komentari 133

Ter Stegen i Oblak spašavali, borba za prvaka La Lige još traje

Ter Stegen i Oblak spašavali, borba za prvaka La Lige još traje

Iako je Barcelona imala više loptu u nogama u prvim minutama utakmice, puno je veći broj šansi imao Atletico u prvom poluvremenu. Ter Stegen je branio maestralno, a bilo je i promašaja

Barcelona i Atletico remizirali su 0-0!

U utakmici s nemalim brojem prilika te ujedno i onoj koja je mogla vrlo lako gotovo pa odlučiti španjolskog prvaka ipak na kraju nismo dobili pobjednika.

Barcelona je u prve trenutke utakmice ušla s puno više lopte u nogama, no ubrzo je Atletico preuzeo inicijativu, a Katalonci su zbog ozljede glave ostali i bez Busquetsa. Atletico je tad torpedirao na sve strane, a Ter Stegen je 'skidao' sve redom. Uz to, Atletico je imao i neke šanse koje bi pokoji nogometaš mogao večeras sanjati...

U drugom dijelu uloge su se promijenile. Barcelona je preuzela inicijativu, a Messi je bio briljantan. U jednom napadu prešprintao je 40 metara, prešao jednog, riješio se potom još dvojice pa među nekoliko igrača Atletica pronašao prostor za šut s ruba šesnaesterca koji mu je maestralno obranio Oblak.

Imala je Barca još dvije lijepe šanse glavom, no jedna prilika je završila poništenim golom, a druga promašajem Dembelea.

Atletico sad ima 77 bodova, Barcelona 75, Real 74.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
35. kolo La Lige 16:15 , Camp Nou, Barcelona
Barcelona
0 : 0
Atletico
Sortiranje događaja
90+3'

Messi je zaprijetio iz slobodnjaka, ali ubrzo je došao - kraj utakmice! Nema pobjednika!

90'

Bit će dvije minute nadoknade!

85'

Dembele se hvata za glavu u očaju... Skočio je nevjerojatno visoko, pucao glavom na Oblakov gol, ali prebacio je okvir! Izvrsna prilika za Barcelonu!

70'

Gol za Barcelonu! Ili ipak ne... Zaleđe! Araujo je briljantno pucao glavom, ali ništa...

66'

Kakva obrana Oblaka! Messi je imao slobodnjak, čak i s malo nezgodne pozicije, no pucao je dosta nisku loptu i uspio ju je provaljati pokraj živog zida i svih braniča! Ipak, Oblak se bacio poput mačke i obranio! 

Komentari 133