To je to što me zanima!

Lokomotiva jedva izvukla bod, Santini je skinuo dva zicera...

Nogometaši Istre 1961 i Lokomotive odigrali su 1-1 u 34. kolu HT Prve lige. Gol za 'lokose' zabio je Josip Pivarić iz penala u 38. minuti, a u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena zabio je Sergi
Vidi originalni članak

Nogometaši Istre 1961 i Lokomotive odigrali su 1-1 u 34. kolu HT Prve lige. Remijem zadovoljniji mogu biti gosti, opasno su živjeli u drugom poluvremenu, a sigurnog poraza spasio ih je golman Krševan Santini.

'Lokosi' su u susret ušli odlučnije, znali su da pobjedom mogu i matematički osigurati ostanak u društvu najboljih. Poveli su Zagrepčani u 38. minuti golom Josipa Pivarića iz penala. To mu je bio šesti gol ove sezone, čak peti s bijele točke. 

POGLEDAJTE VIDEO: Razgovor s Josipom Pivarićem

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Penalu je prethodila nevjerojatna situacija. Jednu dugu loptu pokušao je stići golman Istre Ivan Lučić, legao je na nju i igrao rukom, a sudac Ivan Bebek procijenio je da je to Lučić napravio izvan kaznenog prostora.

Bebek je dosudio indirekt, iako se na ponovljenoj snimci vidjelo da je lopta cijelim obujmom nije prešla liniju. Indirekt je izveo Pivarić, a lopta je u ruku pogodila nesretnog veznjaka Istre Antonija Ivančića.

I kad se činilo da će 'lokosi' na odmor s golom prednosti, Santini griješi, neobjašnjivo ide na jednu dugu loptu, a do nje prije dolazi španjolski branič Sergi i zabija glavom svoj prvi gol u sezoni.

U drugom poluvremenu Istra je imala više od igre, a sjajne pokušaje glavom Dine Halilovića i Taichija Hare obranio je golman Lokomotive i tako se iskupio za nevjerojatno grešku s kraja prvog poluvremena.

Do kraja susreta Istra je imala još jednu priliku, no Šutalo je u 88. minutu pucao preko gola.

Lokomotiva je ostala osma sa 30 bodova, Varaždin na devetoj poziciji ima 27 bodova i susret manje, dok je Istra posljednja sa 26 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • antonio45 12.05.2021.

    ne pisete kako je bebek iskasapio istru... e moji novinari protiv lokomotive i dinama, nistaa ne komentiratee, jadno skroz.... a znate dignuti frku kad je obratno.... dno dna ste

  • 11.05.2021.

    igraci su napokon shvatili da se trebaju trgnuti

  • 11.05.2021.

    Gadi mi se ova Lokomotiva!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare