Obavijesti

Sport

Komentari 79

Lokomotiva jedva izvukla bod, Santini je skinuo dva zicera...

Lokomotiva jedva izvukla bod, Santini je skinuo dva zicera...
5

Nogometaši Istre 1961 i Lokomotive odigrali su 1-1 u 34. kolu HT Prve lige. Gol za 'lokose' zabio je Josip Pivarić iz penala u 38. minuti, a u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena zabio je Sergi

Nogometaši Istre 1961 i Lokomotive odigrali su 1-1 u 34. kolu HT Prve lige. Remijem zadovoljniji mogu biti gosti, opasno su živjeli u drugom poluvremenu, a sigurnog poraza spasio ih je golman Krševan Santini.

'Lokosi' su u susret ušli odlučnije, znali su da pobjedom mogu i matematički osigurati ostanak u društvu najboljih. Poveli su Zagrepčani u 38. minuti golom Josipa Pivarića iz penala. To mu je bio šesti gol ove sezone, čak peti s bijele točke. 

POGLEDAJTE VIDEO: Razgovor s Josipom Pivarićem

Pokretanje videa...

Josip Pivarić: 'Costa i Coman su mi radili najveće probleme, a u HNL-u Vešović' | 24 pitanja 06:17

Penalu je prethodila nevjerojatna situacija. Jednu dugu loptu pokušao je stići golman Istre Ivan Lučić, legao je na nju i igrao rukom, a sudac Ivan Bebek procijenio je da je to Lučić napravio izvan kaznenog prostora.

Bebek je dosudio indirekt, iako se na ponovljenoj snimci vidjelo da je lopta cijelim obujmom nije prešla liniju. Indirekt je izveo Pivarić, a lopta je u ruku pogodila nesretnog veznjaka Istre Antonija Ivančića.

I kad se činilo da će 'lokosi' na odmor s golom prednosti, Santini griješi, neobjašnjivo ide na jednu dugu loptu, a do nje prije dolazi španjolski branič Sergi i zabija glavom svoj prvi gol u sezoni.

Istra i Lokomotiva sastali se u 34. kolu HT Prve lige

U drugom poluvremenu Istra je imala više od igre, a sjajne pokušaje glavom Dine Halilovića i Taichija Hare obranio je golman Lokomotive i tako se iskupio za nevjerojatno grešku s kraja prvog poluvremena.

Do kraja susreta Istra je imala još jednu priliku, no Šutalo je u 88. minutu pucao preko gola.

Lokomotiva je ostala osma sa 30 bodova, Varaždin na devetoj poziciji ima 27 bodova i susret manje, dok je Istra posljednja sa 26 bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
34. kolo HT Prve lige 17.00 , Aldo Drosina, Pula
Istra 1961
Sergi 45'
1 : 1
Lokomotiva
Pivarić (11m) 38'
Sortiranje događaja
90' + 6

Sudac Ivan Bebek odsvirao je kraj utakmice. Istra i Lokomotiva odigrali su 1-1, a zadovoljniji kući mogu ići gosti. Potpuno se momčad s Kajzerice raspala u drugom poluvremenu, a bravurama ih je spašavao golman Krševan Santini.

90' + 6

Četvrti sudac pokazao je da će se igrati još šest minuta sudačke nadoknade.

88'

Uhhhh, kakva prilika za Istru! Josip Šutalo pokušao je nakon kornera, a lopta odlazi malo iznad prečke.

Samir Toplak reagira i ubacuje visokog Kemala Osmankovića, a vadi Lukasa Kačavendu.

87'

Josip Pivarić dobio je žuti karton jer je u dva navrata gurnuo loptu nakon sučeva zvižduka. I on će propustiti utakmicu protiv Osijeka.

Trener Istre Jumić u igru je uveo napadača Gedeona Guzinu, a izvadio Hassanea Bandea.

84'

Fenomenalna akcija Istre! Hassane Bande oslobodio se čuvara, povukao deset metara pa krasno u prostor gurnuo za Sergija, ovaj daje povratnu za Mateja Vuka, koji tuče, ali taj pokušaj skida Santini.

Komentari 79