To je to što me zanima!

Bivši igrač Barcelone baš uživa u mirovini: Prepoznajete li ga?

Eto'o je objesio kopačke o klin prije četiri godine, a od kraja 2021. obnaša dužnost predsjednika Kamerunskog nogometnog saveza. Na utakmici u Londonu iznenadio je fanove s očito opuštenijim fizičkim izgledom
Vidi originalni članak

Legendarni Kamerunac Samuel Eto'o (42) svojim je izgledom iznenadio navijače na humanitarnoj utakmici Game4Ukraine, koja se za vikend održala na Stamford Bridgeu.

Na utakmici su nastupili bivši i sadašnji nogometaši, uključujući legendi poput Roberta Piresa, Clarencea Seedorfa, Fabija Cannavara, Joea Colea, Gerarda Piquea, Petra Cecha i mnogih drugih. Kapetani ekipa bili su ukrajinski nogometaši Oleksandr Zinčenko i Andrij Ševčenko, a utakmica je završila 2-2.

NEODGOVORAN JE Kamerunska zvijezda duguje kćeri 90.000 eura: 'Na rubu je siromaštva, a on živi u luksuzu'

Na utakmici je nastupio i bivši kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna, koji je danas sportski direktor ukrajinskog prvaka Šahtara. Zaigrao je i Eto'o, koji je u igračkim danima bio jedan od najubojitijih napadača svijeta. 

Eto'o je objesio kopačke o klin prije četiri godine, a od kraja 2021. obnaša dužnost predsjednika Kamerunskog nogometnog saveza. Na utakmici u Londonu iznenadio je fanove s očito opuštenijim fizičkim izgledom.

TKO SE SAD SMIJE? Eto'o jedini vjerovao u Maroko: Smijali su mu se zbog prognoze, a sada su na korak do finala KAMERUNSKA ZVIJEZDA VIDEO Eto'o poludio na navijača pa ga nokautirao: Nastao kaos

Eto'o je tijekom sjajne karijere zabio 364 gola u 118 utakmica, a u najboljim danima igrao je za Barcelonu i Inter.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare