To je to što me zanima!

Bivši igrač Hajduka u Segesti: U klub ušao bogati sponzor

Kukoč je prije igrao za Hajduk, Bresciju, CSKA Sofiju, Livorno, Como, Zrinjski, Honved... Segesta je prva u Trećoj NL Središte (četvrti rang) i cilja na plasman u treći rang. U klub ulazi ukrajinsko-ruski kapital
Vidi originalni članak

Tonći Kukoč (33) nedavno je raskinuo ugovor s trećeligašem Opatijom, a sad je potpisao za Segestu.

POGLEDAJTE VIDEO: Redovi ispred Poljuda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kukoč je prije igrao za Hajduk, Bresciju, CSKA Sofiju, Livorno, Como, Zrinjski, Honved... Segesta je prva u Trećoj NL Središte (četvrti rang) i cilja na plasman u treći rang. U klub ulazi ukrajinsko-ruski kapital.

Renaisse Capital, novi sponzor kluba, u sastavu je ONEXIM grupe, čiji je vlasnik ruski milijarder Mihail Prohorov poznat po tome što je bio protukandidat na ruskim predsjedničkim izborima 2012. godine Vladimiru Putinu i na njima uz 5,7 milijuna glasova (7,9 posto) izazvao iznenađenje trećim mjestom, iza Putina i Genadija Ziuganova, piše SportNews.

Prohorov je postao je prvi stranac koji u svom vlasništvu imao NBA klub, kupio je 2009. godine 80 posto dionica New Jersey Netsa za 200 milijuna dolara.

'MODRI' SU IZRAZITI FAVORITI Dinamo je veliki favorit derbija! BIVŠI GOLMAN 'BILIH' ZA 24SATA 'Ništa se Dinamo neće pitati ako Hajduk bude na nivou. Hoxha? Šef Slavena sigurno bi na more'

Idi na 24sata

Komentari 4

  • vitar.s.dinare 16.12.2023.

    Ono kad miljarder uđe u klub pa mu prvo pojačanje bude Tonći Kukoč...🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare