To je to što me zanima!

Bivši kapetan Varaždina vratio se s posudbe polomljenog lica

Nesretnom su Stolniku slomili gornju čeljust te mu je pukla jagodična kost i odmah su ga odveli u bolnicu na operaciju, a sad ga nekoliko mjeseci neće biti na terenu
Vidi originalni članak

Prošlu je polusezonu proveo na posudbi u latvijskog Audi koju vodi bivši trener Slaven Belupa Tomislav Stipić i odigrao 17 utakmica, a par dana prije isteka posudbe je u pobjedi protiv Mette (2-0) zbog ozljede teren morao napustiti bivši kapetan Varaždina Marko Stolnik (25) koji će sad pauzirati nekoliko mjeseci.

U JEKU PRIPREMA Varaždinci traže stopera, a već je stigao mlađi brat 'vatrenog'

Naime, nesretnom su Stolniku slomili gornju čeljust te mu je pukla jagodična kost i odmah su ga odveli u bolnicu na operaciju. Zbog toga će propustiti početak sezone u elitnom rangu hrvatskog nogometa jer za njega tek kreće oporavak. Valja istaknuti da Stolnik nema sreće s ozljedama u karijeri.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bio je jedan od izdanaka nekad velike varaždinske škole nogometa te je s 16 godina iz redova tad već Varaždina otišao u zagrebački Dinamo, a nastupao je i u svim mlađim selekcijama hrvatske nogometne reprezentacije sve do puknuća ligamenata koljena, a Vuk se još uvijek oporavlja od ozljede.

Nemaju sreće u posljednje vrijeme izabranici Marija Kovačevića s težim ozljedama, proljetos je dvostruki lom noge na utakmici imao Leonard Vuk (27), a već ih 17. srpnja očekuje domaći ogled protiv Slaven Belupa s početkom u 19 sati.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 05.07.2022.

    "Ko ga je ,da ga je , dobro ga je"

  • kicovz 05.07.2022.

    brz oporavak marko💪

  • Admin24h 05.07.2022.

    Boze dragi clanka nemos vjerovat

Komentiraj...
Vidi sve komentare