To je to što me zanima!

Bivši rukometni reprezentativac igra nogomet u četvrtoj ligi na Braču. Nastupa i za RK Rvacka

Jerko Matulić se s hrvatskom U-19 reprezentacijom okitio zlatom na SP-u u Tunisu, a za A reprezentaciju nastupio je na SP-u 2017. u Francuskoj. Sad se vratio prvoj ljubavi - nogometu. Potpisao je za Postira
Vidi originalni članak

Pitanje! Probajte pogoditi u komentarima. U klub je stigao novi igrač i ima inicijale kao Michael Jordan (M.J). Livak je, a najbolje se snalazi na desnom krilu. Ima 31 godinu i pet mjeseci. Odbio je Hajduk, a to mu ne ide u prilog. Visok je 187 cm (Wikipedia), a mislimo da je i viši. Težak 86 kg (opet Wikipedia). Igrao je po Hrvatskoj, Poljskoj, Francuskoj i ima nastupe za reprezentaciju.

Tako je dalmatinski klub NK Postira Sardi iz Postira na otoku Braču najavio dolazak novog pojačanja. Fanovi su pohitali pogoditi tko je novo pojačanje. Pokušali su neki s Marinom Jakolišom, a onda je administrator službene stranice kluba u komentare priložio dokument o registraciji igrača na kojemu je pisalo - Jerko Matulić

Ime zvuči poznato? Da, dobro ste pročitali, radi se o bivšem rukometnom reprezentativcu i bivšem igraču Zagreba, Chambéryja, Nantesa, Azoty-Puławyja i Wisle Plock. Matulić se s hrvatskom U-19 reprezentacijom okitio zlatom na SP-u u Tunisu, a za A reprezentaciju nastupio je na SP-u 2017. u Francuskoj.

Matulić je Postiranin pa će mu okruženje biti itekako poznato. Nije zapostavio ni rukometnu karijeru. Prošao je pripreme s RK Rvacka iz Livna koji se natječe u Prvoj ligi FBiH - Jug.

Kad smo čuli za ovu intrigantnu priču, pokušali smo kontaktirati samog Matulića, ali kratko nam je poručio da na temu nogometne karijere nema komentara.

Jerku nogomet nije stran. Kao dječak je osam godina trenirao nogomet, čak su ga zvali iz Hajduka na probu, ali nije otišao. Okušao se potom u rukometu i - uspio. Tih godina na ragbi ga je pokušao nagovoriti stariji brat, ali nije uspio. 

- Volio bih jednoga dana zaigrati nogomet u Real Madridu, a uzora nemam. Zapravo Jelena Isinbajeva mi je sportski uzor - kazao je bivši hrvatski rukometni reprezentativac jednom prilikom.

Dobro, do Reala baš neće doći, ali nisu ni Postira loša...

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nohname 25.09.2021.

    RK Rvacka hahahah vrh 😅😂😂😂

  • vedii888 25.09.2021.

    ha ha ha rvacka.

  • skenderbeu___dinamo 25.09.2021.

    Rk rvacka, LoL

Komentiraj...
Vidi sve komentare