Obavijesti

Sport

Komentari 4

Bivši rukometni reprezentativac igra nogomet u četvrtoj ligi na Braču. Nastupa i za RK Rvacka

Bivši rukometni reprezentativac igra nogomet u četvrtoj ligi na Braču. Nastupa i za RK Rvacka

Jerko Matulić se s hrvatskom U-19 reprezentacijom okitio zlatom na SP-u u Tunisu, a za A reprezentaciju nastupio je na SP-u 2017. u Francuskoj. Sad se vratio prvoj ljubavi - nogometu. Potpisao je za Postira

VIDEO

Pitanje! Probajte pogoditi u komentarima. U klub je stigao novi igrač i ima inicijale kao Michael Jordan (M.J). Livak je, a najbolje se snalazi na desnom krilu. Ima 31 godinu i pet mjeseci. Odbio je Hajduk, a to mu ne ide u prilog. Visok je 187 cm (Wikipedia), a mislimo da je i viši. Težak 86 kg (opet Wikipedia). Igrao je po Hrvatskoj, Poljskoj, Francuskoj i ima nastupe za reprezentaciju.

Tako je dalmatinski klub NK Postira Sardi iz Postira na otoku Braču najavio dolazak novog pojačanja. Fanovi su pohitali pogoditi tko je novo pojačanje. Pokušali su neki s Marinom Jakolišom, a onda je administrator službene stranice kluba u komentare priložio dokument o registraciji igrača na kojemu je pisalo - Jerko Matulić

Ime zvuči poznato? Da, dobro ste pročitali, radi se o bivšem rukometnom reprezentativcu i bivšem igraču Zagreba, Chambéryja, Nantesa, Azoty-Puławyja i Wisle Plock. Matulić se s hrvatskom U-19 reprezentacijom okitio zlatom na SP-u u Tunisu, a za A reprezentaciju nastupio je na SP-u 2017. u Francuskoj.

Matulić je Postiranin pa će mu okruženje biti itekako poznato. Nije zapostavio ni rukometnu karijeru. Prošao je pripreme s RK Rvacka iz Livna koji se natječe u Prvoj ligi FBiH - Jug.

Kad smo čuli za ovu intrigantnu priču, pokušali smo kontaktirati samog Matulića, ali kratko nam je poručio da na temu nogometne karijere nema komentara.

Jerku nogomet nije stran. Kao dječak je osam godina trenirao nogomet, čak su ga zvali iz Hajduka na probu, ali nije otišao. Okušao se potom u rukometu i - uspio. Tih godina na ragbi ga je pokušao nagovoriti stariji brat, ali nije uspio. 

- Volio bih jednoga dana zaigrati nogomet u Real Madridu, a uzora nemam. Zapravo Jelena Isinbajeva mi je sportski uzor - kazao je bivši hrvatski rukometni reprezentativac jednom prilikom.

Dobro, do Reala baš neće doći, ali nisu ni Postira loša...

CO Zagreb - Kadetten Schaffhausen
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom