To je to što me zanima!

Bjegunac Mamić pokazao novu djevojku na svadbi dinamovca

Luka Menalo u Međugorju je oženio djevojku Danijelu Vidović i zaplesao na hit "Bella Ciao", a bivši izvršni predsjednik Dinama nije skrivao novu odabranicu
Vidi originalni članak

Prva polovica lipnja znači sezonu vjenčanja hrvatskih nogometaša. Protekli vikend tako su sudbonosno "da" izgovorili povremeni "vatreni" Nikola Moro (25) i Antonio Čolak (29), kao i krilo Dinama Luka Menalo (26).

Čolak je dugogodišnju partnericu Dianu Pavlović oženio u Frankfurtu pred stotinjak uzvanika, a hrvatski reprezentativac Josip Juranović na društvenim mrežama poželio je sreću mladencima.

Moro je u Solinu izmijenio bračne zavjete sa studenticom arhitekture Petrom Pulić.

Menalo je feštu napravio u Čapljini, mjestu u kojem je odrastao i počeo nogometnu karijeru. S djevojkom Danijelom Vidović vjenčao se u Međugorju, a na proslavi je zaplesao i poznati talijanski hit "Bella Ciao".

Bosanskohercegovačkom reprezentativcu, kojem je izbornik Faruk Hadžibegić dao slobodno za veliki dan, na svadbi je bio i Zdravko Mamić (63). Osuđeni bjegunac od hrvatskog pravosuđa pozirao je s novom djevojkom Jelenom Planinić odjeven sav u bijelo.

Fotografiju Mamića i djevojke možete pogledati OVDJE.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Reprezentacija.ba (@reprezentacija.ba)

Mamić je prije dva mjeseca bio na transplantaciji kose u Sarajevu, a pojavio se i na ATP turniru u Banjoj Luci s poduzetnikom Mladenom Mladenovićem, jednim od najbogatijih bosanskih Srba. S njima je u društvu bio bivši trener Dinama Zoran Mamić, koji se također nalazi u bijegu.

Idi na 24sata

Komentari 169

  • vječitipoštenjak 13.06.2023.

    Nova djevojka, jeli to ova bez kose!!

  • exclamation mark 13.06.2023.

    Idemo tvrdo ka Mamići, počinje presica, prazni se kesica 🤘😄

  • Izdislav 13.06.2023.

    Kupuje i podkupljuje sve živo, zašto si ne bi kupio i "djevojku"......

Komentiraj...
Vidi sve komentare