Obavijesti

Sport

Komentari 51

Zdravko Mamić u javnosti prvi put nakon presađivanja kose

Zdravko Mamić u javnosti prvi put nakon presađivanja kose

Neko vrijeme nije ga bilo u javnosti, ali Zdravko Mamić je u društvu brata Zorana u nedjelju došao pogledati finale ATP turnira u Banjoj Luci i pritom predstavio svima novi izgled

VIDEO

Bjegunac Zdravko Mamić uživa u Bosni i Hercegovini. Otkako je pobjegao iz Hrvatske i skrasio se u Međugorju, bivši čelnik Dinama pronašao je novu ljubav, izgradio kuću, a sada je počeo raditi i na svome izgledu.

Pokretanje videa...

Zdravko Mamić presadio kosu 00:51

Kao što smo nedavno prvi pisali, Mamić se podvrgnuo presađivanju kose. Vlasi se, naime, bezbolno presađuju s onog dijela glave na kojem ima kose, obično s potiljka ili sa strane, tamo gdje je nedostaje. Zahvat obično traje jedan dan i ne iziskuje bilo kakve posljedice u smislu nesposobnosti za rad.

Neko vrijeme nije ga bilo u javnosti, ali Zdravko Mamić je u društvu brata Zorana u nedjelju došao pogledati finale ATP turnira u Banjoj Luci i pritom predstavio svima novi izgled.

Itekako su vidljivi učinci ovog tretmana pa je bivši čelnik Dinama osvanuo s novom frizurom. Nasmijan i raspoložen, razgovarao je s poduzetnikom Mladenom Milanovićem. Ispod njega je sjedio brat Zoran, također bjegunac od hrvatskog pravosuđa. Mogli su uživati u sjajnom meču i senzacionalnoj pobjedi Dušana Lajovića (6-3, 4-6, 6-4) protiv šestog igrača svijeta Rusa Andreja Rubljova. 

Nova frizura i nova žena

Bivši trener Dinama Ante Čačić uzburkao je javnost kad je na jednoj konferenciji za medije, nakon što ga je bjegunac prozvao iz Mostara, otkrio kako Zdravko Mamić u sedmom desetljeću osnuje novu obitelj.

Po Hercegovini se, naime, već duže vremena šuška da Mamić, unatoč dugogodišnjem braku sa suprugom Marinom, ima novu ljubav Jelenu P. iz Ljubuškog. Riječ je o 30-ak godina mlađoj ženi od njega, a par već živi skupa. Navodno su se upoznali u hotelu u Međugorju, a često ih viđaju zajedno. Širile su se snimke i s navodne momačke večeri, a ona je upisana i na njegov stan u novogradnji u Bužanovoj u Zagrebu.

Dok ratuje s odmetnutim dužnosnicima Dinama, bjegunca od hrvatskog pravosuđa Zdravka Mamića i ostale na Županijskom sudu u Osijeku čeka još jedno suđenje zbog izvlačenja milijuna iz zagrebačkog nogometnog kluba. No kako doznajemo od njegova odvjetnika Filipa Glavaša, u tim predmetima nema nikakvih zabilježbi na imovini. To znači da se država ili Dinamo, u slučaju da Zdravko Mamić bude osuđen, neće moći naplatiti.

Zdravko Mamić je, podsjećamo, 2018. pravomoćno osuđen na 6,5 godina zatvora zbog izvlačenja 117 milijuna kuna iz Dinama, a na skupštini 9. ožujka njegova je struja poražena u borbi za vlast. Tako je nakon 20-ak godina izgubio vlast u Maksimiru, a sad se okrenuo nekim novim životnim ciljevima.

POGLEDAJTE VIDEO: MAMIĆ 'DRŽI BUKVICU' BAUŠTELCIMA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače