Bjegunac Zdravko Mamić pokazao novu djevojku na svadbi Luke Menala | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 169

Bjegunac Mamić pokazao novu djevojku na svadbi dinamovca

Bjegunac Mamić pokazao novu djevojku na svadbi dinamovca

Luka Menalo u Međugorju je oženio djevojku Danijelu Vidović i zaplesao na hit "Bella Ciao", a bivši izvršni predsjednik Dinama nije skrivao novu odabranicu

VIDEO

Prva polovica lipnja znači sezonu vjenčanja hrvatskih nogometaša. Protekli vikend tako su sudbonosno "da" izgovorili povremeni "vatreni" Nikola Moro (25) i Antonio Čolak (29), kao i krilo Dinama Luka Menalo (26).

Čolak je dugogodišnju partnericu Dianu Pavlović oženio u Frankfurtu pred stotinjak uzvanika, a hrvatski reprezentativac Josip Juranović na društvenim mrežama poželio je sreću mladencima.

Moro je u Solinu izmijenio bračne zavjete sa studenticom arhitekture Petrom Pulić.

Menalo je feštu napravio u Čapljini, mjestu u kojem je odrastao i počeo nogometnu karijeru. S djevojkom Danijelom Vidović vjenčao se u Međugorju, a na proslavi je zaplesao i poznati talijanski hit "Bella Ciao".

Bosanskohercegovačkom reprezentativcu, kojem je izbornik Faruk Hadžibegić dao slobodno za veliki dan, na svadbi je bio i Zdravko Mamić (63). Osuđeni bjegunac od hrvatskog pravosuđa pozirao je s novom djevojkom Jelenom Planinić odjeven sav u bijelo.

Fotografiju Mamića i djevojke možete pogledati OVDJE.

Mamić je prije dva mjeseca bio na transplantaciji kose u Sarajevu, a pojavio se i na ATP turniru u Banjoj Luci s poduzetnikom Mladenom Mladenovićem, jednim od najbogatijih bosanskih Srba. S njima je u društvu bio bivši trener Dinama Zoran Mamić, koji se također nalazi u bijegu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 169

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner