Obavijesti

Sport

Komentari 359

Novi imidž bjegunca: Zdravko Mamić na presađivanju kose

Novi imidž bjegunca: Zdravko Mamić na presađivanju kose
9

Nakon gubitka rata za vlast u Dinamu bivši izvršni predsjednik i savjetnik uprave posvetio se nekim drugim životnim ciljevima. Naš ga je čitatelj ulovio nakon tretmana obnove vlasišta

VIDEO

Dok u bijegu u Bosni i Hercegovini čeka novo ročište na suđenju za izvlačenje novca iz Dinama, koje je prošli tjedan odgođeno već 11. put, pravomoćno osuđeni Zdravko Mamić (63) radi na peglanju izgleda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Zdravko Mamić presadio kosu 00:51

Čitatelj 24sata javio nam se s fotografijom na kojoj je bivši izvršni predsjednik i savjetnik uprave Dinama nakon tretmana presađivanja kose koji je u početnoj fazi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vlasi se, naime, bezbolno presađuju s onog dijela glave na kojem ima kose, obično s potiljka ili sa strane, tamo gdje je nedostaje. Zahvat obično traje jedan dan i ne iziskuje bilo kakve posljedice u smislu nesposobnosti za rad.

Mostar: Zdravko Mamić održao je konferenciju za medije
Kosu je presadio i Tony Cetinski: Zahvat košta do 5000 €, a radi se pod lokalnom anestezijom
Kosu je presadio i Tony Cetinski: Zahvat košta do 5000 €, a radi se pod lokalnom anestezijom

Kosu su presadili Bilić, Štimac, Beckham, Klopp, Conte...

S gubitkom kose bore se mnogi poznati iz svijeta nogometa, među kojima su i dva bivša hrvatska izbornika, Slaven Bilić (54) i Igor Štimac (55). I za njih se sumnja da su bili na sličnom tretmanu presađivanja.

Bilić je iznenadio britanske medije dok je 2016. vodio West Ham jer se nakon jedne reprezentativne stanke vratio bujnije kose.

Modna ikona David Beckham nekad je popularizirao čuvenu frizuru poznatiju kao beckhamicu, a 2018. morao je na tretman presađivanja kose. Za njim su posegnuli i poznati treneri Jürgen Klopp i Antonio Conte.

RB Leipzig - Liverpool FC

Nova frizura i nova žena

Bivši trener Dinama Ante Čačić uzburkao je javnost kad je na jednoj konferenciji za medije, nakon što ga je bjegunac prozvao iz Mostara, otkrio kako Zdravko Mamić u sedmom desetljeću osnuje novu obitelj.

Po Hercegovini se, naime, već duže vremena šuška da Mamić, unatoč dugogodišnjem braku sa suprugom Marinom, ima novu ljubav Jelenu P. iz Ljubuškog. Riječ je o 30-ak godina mlađoj ženi od njega, a par već živi skupa. Navodno su se upoznali u hotelu u Međugorju, a često ih viđaju zajedno. Širile su se snimke i s navodne momačke večeri, a ona je upisana i na njegov stan u novogradnji u Bužanovoj u Zagrebu.

Dok ratuje s odmetnutim dužnosnicima Dinama, bjegunca od hrvatskog pravosuđa Zdravka Mamića i ostale na Županijskom sudu u Osijeku čeka još jedno suđenje zbog izvlačenja milijuna iz zagrebačkog nogometnog kluba. No kako doznajemo od njegova odvjetnika Filipa Glavaša, u tim predmetima nema nikakvih zabilježbi na imovini. To znači da se država ili Dinamo, u slučaju da Zdravko Mamić bude osuđen, neće moći naplatiti.

Zdravko Mamić je, podsjećamo, 2018. pravomoćno osuđen na 6,5 godina zatvora zbog izvlačenja 117 milijuna kuna iz Dinama, a na skupštini 9. ožujka njegova je struja poražena u borbi za vlast. Tako je nakon 20-ak godina izgubio vlast u Maksimiru, a sad se okrenuo nekim novim životnim ciljevima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 359
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka