To je to što me zanima!

Bjegunac Z.M.: 'Vučić me zvao u Zvezdu, uvijek pita kako sam...'

Ne zanimaju me politički poeni, ja sam počašćen ako popijem piće s njim ili otiđem na ručak. Nije bilo njegovog susreta s hrvatskim službenicima, a da nije pitao za moje zdravlje, otkriva bjegunac Z.M.
Vidi originalni članak

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa Z. M. (61) već je ranije iskazao svoju naklonost srpskom predsjedniku Aleksandru Vučiću, a u razgovoru za Arena Sport otkrio je kako ga je Vučić zvao da dođe u Zvezdu.

VIDEO: OPET SE RUGA PRAVOSUĐU Bjegunac Z.M.: Cijeli zatvor mi je pjevao Posljednjeg boema

Podsjetimo se, ranije je govorio kako bi bila čast raditi u Crvenoj zvezdi.

- Sreo sam se sa Vučićem nakratko u Mostaru prošle godine na Sajmu privrede, bili su tu i Dodik i Čović, pozdravili smo se, a Vučić mi je čestitao na svim uspjesima s Dinamom i pitao kada ću doći u njegovu Zvezdu - rekao je bjegunac Z.M., a onda rekao kako je čast s Vučićem popiti piće:

'RADO BIH DA DOĐE VAHA' Bjegunac Z.M.: Pješke bih išao po Kovača i doveo ga u Dinamo

- Ne zanimaju me politički poeni, ja sam počašćen ako popijem piće s njim ili otiđem na ručak. Nije bilo njegovog susreta s hrvatskim službenicima, a da nije pitao za moje zdravlje i kako sam.

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa Z.M. otkrio je i kako je kod srpskog predsjednika urgirao da utječe na pronalazak nestalih iz Domovinskog rata te da se na području bivše Jugoslavije živi u zajedništvu, voli i poštuje:

VIDEO: UŽIVA U NEUMU Bjegunac Z.M. za kormilom pazi da ne zaluta u hrvatske vode...

- Ja sam nostalgičan, a kad sam dolazio s Dinamom igrati protiv Zvezde i Partizana, 50 novinara i direktora sjedilo bi s nama u Intercontinentalu i zajedno smo pričali i maštali o događajima, a bili smo rivali, dodao je Mamić.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • Trump Jong Un 13.09.2020.

    Vučić pravi domoljub, zove samo svoje

  • menart 13.09.2020.

    Odavno nikakav sport ne pratim više. Ne samo on nego masa njih. na koji način, kako se u društvu pokazuju itd... 🤮

  • Clintistvud 13.09.2020.

    Sad ajde kod njega pa i ostani tamo,treniraj Zvezdu

Komentiraj...
Vidi sve komentare