To je to što me zanima!

Bjelica: Atmosfera je bila čudna. Događalo mi se isto što i Daliću

Bio sam razočaran tretmanom u dijelu medija i na društvenim mrežama. Još nemamo argumente za tvrdnju kako smo bolji od Dinama. Želje su jedno, a realnost nešto drugo, kaže trener Osijeka
Vidi originalni članak

Osijek je povezao četiri utakmice bez poraza u HNL-u (dvije pobjede i dva remija) i drži treće mjesto s dva boda zaostatka za vodećom Rijekom. Atmosfera je kudikamo bolja nego za vrijeme prošloga reprezentativnog okupljanja, u koju je momčad Nenada Bjelice (50) ušla s dva uzastopna poraza od Istre i Dinama.

Trener "bijelo-plavih" tvrdi kako njegova momčad nije imala medijski tretman kao ostale.

POGLEDAJTE VIDEO: Dino Mataković napisao himnu Osijeka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nisam bio pesimističan, nego razočaran tretmanom koji smo imali u dijelu medija i na društvenim mrežama. Krenuli smo u sezonu s četiri pobjede i remijem, pobijedili smo u tom razdoblju na Poljudu, svladali Rijeku u Gradskom vrtu, imali smo šest bodova više od konkurenata, pa se svejedno stalno postavljalo pitanje o kvaliteti naše igre. U analizama je kod Osijeka čaša uvijek bila poluprazna, a kod drugih polupuna - rekao je Bjelica za Glas Slavonije i dodao:

-  Dinamo izgubi kod kuće od Slaven Belupa i nikom ništa, Rijeka remizira s Hrvatskim dragovoljcem i piše se kako su s bodom izbili na čelo, a mi pobijedimo isti taj Hrvatski dragovoljac u gostima, pa se provlači nezadovoljstvo. Zbog toga sam bio nesretan. Čudna mi je bila tada atmosfera oko kluba. U tom trenutku bio sam loše volje i zbog naših rezultata te načina na koji smo igrali. No, malo-pomalo sve se to popravilo, pa vjerujem kako ćemo nastaviti niz pozitivnih rezultata i nakon stanke.

OSVAJAO TITULE U DINAMU Bivši reprezentativac napustio Bjelicu: Postao tek treća opcija

Neki igrači koji su vukli Osijek do drugog mjesta prošle sezone sad nisu u formi. Prvenstveno se to odnosi na Ramóna Miéreza, Damjana Bohara, Mihaela Žapera i Laszla Kleinheislera. Bjelica tvrdi da mu se događalo slično što je prolazila hrvatska reprezentacija nakon Rusije.

- Dok je izbornik Zlatko Dalić vjerovao zaslužnima iz Rusije nije bilo dobro. Kada je ubrizgao svježe krvi u momčad odmah su stvari krenule nabolje. Slično se dogodilo i kod nas.

Osijek i dalje ima visoke ambicije, ali Bjelica ipak priznaje:

- Još nemamo argumente za tvrdnju kako smo bolji od Dinama. Želje su jedno, a realnost je nešto drugo. Postoje načini kako im se možemo suprotstaviti, ali Dinamo je još uvijek dominantan glede kvalitete. I to je realnost.

DVA MJESECA BEZ GOLA Miérezova kriza: Najbolji topnik lige pada pod velikim pritiskom

Tvrdi kako će ovo prvenstvo biti uzbudljivije od prošloga jer su četiri momčadi u borbi za vrh te da će 77 bodova, koliko je Osijek osvojio 2020/21., ove sezone biti dovoljno za titulu.

- Trebamo gledati sebe i nastaviti pobjeđivati. Tu smo, držimo korak, a tko garantira da će naši konkurenti iz zaostalih utakmica uzeti maksimum - kaže Bjelica.

U nedjelju Osijek nastavlja sezonu HNL-a gostovanjem kod Slaven Belupa, isti dan Hajduk ide u Šibenik, a vodeća Rijeka u subotu dočekuje Dinamo.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • kolikojesati 14.10.2021.

    Nažalost ko je jači taj i tlači

  • MateCro 14.10.2021.

    Bjelko, opet Dinamo spominješ.

  • DenisKešić 14.10.2021.

    Jedan je Bjelica Nenad 💪💪💪🤍💙

Komentiraj...
Vidi sve komentare