To je to što me zanima!

Bjelica je gledao Benficu uživo: Brzi, nezgodni i vrhunski igrači

Benfica je u 23. kolu portugalskog prvenstva pobijedila Chaves 4-0. Do poluvremena je bilo 3-0, a na stadionu Benfice bio je i Nenad Bjelica. Dinamo i Benfica igraju u osmini finala Europske lige
Vidi originalni članak

Igračima je dao slobodan ponedjeljak, spakirao je kofere i otišao u Portugal. Nenad Bjelica htio se iz prve ruke uvjeriti kako igra Benfica. Bio je Bjelko u ponedljak na Stadionu svjetla, domu Benfice, gdje je već do poluvremena Chaves gubio 3-0. Završilo je 4-0, a Bjelica je imao dosta toga zapisati u onu svoju poznatu bilježnicu. 

SNIMAO IH BJELICA Kako igra Benfica? Španeri na krilima, a oduševio Joao Felix

- Sigurno najbolja od svih momčadi protiv kojih sam vodio Dinamo u Europi, bolja i od Young Boysa. Vrhunski individualci, jako brzo igraju, imaju talentirane i brze igrače, spoj mladosti i iskustva - rekao je Nenad Bjelica.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Benfica je već do poluvremena imala 3-0. Sjajan je bio Joao Felix, koji je sudjelovao kod prva tri gola. Za prvi je asistirao Silvi, drugi je zabio, a kod trećeg je počeo akciju koju je golom završio Seferović.

Konačnih 4-0 postavio je Jonas.

- Vrlo su nezgodni ako im se da prostora. Odličan Seferović u špici, kao i Joao Felix, na krilima Pizzi i Rafa Silva... Ma vrhunska momčad. Moći ćemo im parirati samo ako u obje utakmice budemo maksimalno koncentrirani - dodao je Dinamov trener.

ŽIVOTNA PRIČA NAPADAČA "VATRENIH" Petković from Metković: Fiziku i matematiku rasturao je u školi. 'Nema zadatka koji nije znao...'

Dinamo će ugostiti Benficu 7. ožujka na Maksimiru u 18:55 sati, uzvratna utakmica osmine finala Europske lige je 14. ožujka u Portugalu u 21 sat.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Soliterba 28.02.2019.

    Ne mogu vjerovati da ima 71% ljudi koji vjeruju u Dinamov prolaz... Heeeej pa ovi su svemirci... Zgaziti ce nas ko plitak potok... A meni bilo ni cudno sa velikom gol razlikom

  • Firefox_1 27.02.2019.

    Benfica je odlična momčad i apsolutni favorit u dvoboju protiv Dinama. Ipak, svaka momčad ima svoje slabosti. Ima ih jedan Real M. ili Barca, pa da nema Benfica? Dinamov scouting treba max. izanalizirati sve vrline i mane Benfice i možda neka šanse postoji, bez toga ništa.

  • zera 26.02.2019.

    Dinamo bi se u portugalskoj ligi borio za opstanak ispao bi u drugu ligu i teśko bi se viśe vratio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare