To je to što me zanima!

Bjelica vodio s igračem više, pa ostao bez pobjede: Strah nam je ušao u kosti, zabili smo autogol

Nedavni loši rezultati tjeraju nas da igramo pomalo sa strahom, a svaki neuspjeh se na kraju odrazi na nas, objasnio je hrvatski trener nakon prve utakmice na klupi Union Berlina
Vidi originalni članak

Premda je imao gol prednosti i igrača više na terenu, Nenad Bjelica nije uspio pobijediti u debitantskoj utakmici na klupi Union Berlina. Nijemci su odigrali 1-1 na gostovanju kod Brage i tako kompromitirali šanse za prezimljavanjem u Europi.

Union remizirao kod Brage

LIGA PRVAKA 'Kraljevi' srušili Napoli u smiraj utakmice, Bjelici remi u debiju

Bjeličina momčad, za koju je čitavu utakmicu na desnom boku odradio Josip Juranović, povela je u 42. minuti golom Gosensa nakon što je 12 minuta ranije domaćin ostao bez Niakatea koji je "pocrvenio" zbog preoštrog prekršaja na sredini terena. Ipak, Braga je izjednačila u 51. preko Djala nakon velike pogreške obrane Union Berlina, a domaćin je i s igračem manje stiskao do kraja utakmice i tražio sva tri boda.

'Loši rezultati tjeraju nas da igramo sa strahom'

- Napravili smo kobnu pogrešku, što je dovelo do protunapada. Gotovo bi se moglo reći da smo si zabili autogol jer je sve počelo jednom našom lošom odlukom koju je Braga potom iskoristila. Stvarno smo osjetili primljeni gol i trebalo nam je vremena da se oporavimo. Na kraju je remi pošten rezultat - kazao je Bjelica pa naveo razlog takvog "grča" u momčadi:

- Nedavni loši rezultati tjeraju nas da igramo pomalo sa strahom, a svaki neuspjeh se na kraju odrazi na nas, kao što se dogodilo danas kada ne samo da nismo uspjeli maksimalno iskoristiti svoju brojčanu prednost nego smo i primili gol.

Union Berlin nakon pet kola s dva boda drži "fenjer" skupine C, dok Braga ima dva više. U posljednjem kolu Bjeličina momčad dočekuje Real Madrid, dok Braga ide u Napulj. 

OSTALE UTAKMICE LP Inter stigao tri gola zaostatka, a Arsenal je razbio francuski Lens LIGA PRVAKA VIDEO Remi u jednoj od najluđih utakmica ove sezone! United opet prosuo veliku prednost

Da bi dohvatio dohvatio 3. mjesto, koje vodi u Europsku ligu, Union mora pobijediti Real, dok Portugalci moraju pasti na stadionu Diego Maradona.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • sudačka mašinerija dinama 30.11.2023.

    sjećam se sjedimo sa delegacijom dinama,tada Neno na klupi dinama ,zdravko pred svima kaže neno tu su kolege treba li ti što a neno razmišlja, tada svi u smijeh pa jedan od kolega kaže neno nemoj razmišljati treba li ti što mi već znamo sve ćemo napraviti kao i uvjek za dinamo, lijepa vremenaA.

  • 30.11.2023.

    OtpremNeno🫢

  • cigo1983 30.11.2023.

    Tko zna možda baš kliknu trener i igrači,jer oni su "radana"ekipa koja sve igra šablonski prema naprijed i kompaktno i borbeno obranu,ali nakon par godina ne mjenjaja šablona svi su ih skužili i pronašli način da ih probiju!!!Bjelica voli šablonizirati igru,pa će možda sa novim načinom ponovo biti dobri i problem svima!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare