Obavijesti

Sport

Komentari 1

Inter stigao tri gola zaostatka, a Arsenal je razbio francuski Lens

Inter stigao tri gola zaostatka, a Arsenal je razbio francuski Lens

Joao Mario (30) je svojevremeno nosio dres milanskog Intera, a sad im je zabio tri gola u dresu Benfice. No, nije to bilo dovoljno Portugalcima da pobijede, već su dopustili Talijanima da izjednače

VIDEO

Nakon srijede poznate su još dvije momčadi koje su izborile plasman u osminu finala nogometne Lige prvaka, u pitanju su Arsenal i PSV Eindhoven. Arsenal je na komadiće razbio Lens u petom kolu skupine B. Bilo je čak 6-0 na Emirates stadionu čime je Arsenal osigurao prolaz u osminu finala, ali je time pomogao i PSV-u koji će također za njim. Prije zadnjeg kola PSV ima tri boda više od Lensa, ali i bolji međusobni omjer. Arsenal je i siguran pobjednik skupine.

Champions League - Group B - Arsenal v RC Lens

Već na poluvremenu Arsenal je imao vodstvo od 5-0, a redom su zabijali Havertz u 13., Gabriel Jesus u 21., Saka u 23., Martinelli u 27. i Odegaard u nadoknadi prvog dijela. U nastavku je sve zaokruženo golom Jorginha u 86. minuti iz jedanaesterca.

U skupini D je i prije pretposljednjeg kola bilo jasno da dalje idu Inter i Real Sociedad, a u petom kolu Inter je sigurno plovio prema ružnom porazu na Luz stadionu u Lisabonu. Posljednjeplasirana Benfica vodila je 3-0 na poluvremenu, no ogled je završio bez pobjednika 3-3. Tri gola dala je Benfica u prvom dijelu i sva tri je potpisao Joao Mario, nekadašnji igrač Intera, koji je neumoljivo tresao mrežu u 5., 13. i 34. minuti. No, u nastavku je Inter uzvratio istom mjerom. Strijelci su bili Arnautović u 51., Frattesi u 58. i Sanchez iz penala u 72. minuti za konačnih 3-3.

Champions League - Group D - Benfica v Inter Milan

Hrvatski nogometaš Petar Musa od 79. minute je zaigrao za Benficu koja još uvijek može biti treća na ljestvici, ali u zadnjem kolu mora pobijediti RB Salzburg u gostima s tri pogotka razlike.

U zadnjem kolu će se odlučivati i o pobjedniku ove skupine jer Inter i Real Sociedad imaju isti broj bodova. Real Sociedad je u 5. kolu na domaćem terenu odigrao 0-0 protiv RB Salzburga. Za austrijskog prvaka cijelu je utakmicu odigrao hrvatski reprezentativac Luka Sučić, dok je mladi reprezentativac Roko Šimić zaigrao od 62. minute.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"