To je to što me zanima!

Bjelica nakon pobjede protiv Dragovoljca: Caktaš je ikona!

Mijo ima klasu. Zato je i došao kod nas. Dolazi iz drugog ritma treninga, dižemo ga iz tjedna u tjedan i vjerujem da će nas još puno puta obradovati, nahvalio je pojačanje trener Osijeka
Vidi originalni članak

Osijek je u 22. kolu HT Prve lige slavio na gostovanju kod Hrvatskog Dragovoljca s 3-1, iako su gosti poveli...

- Prije tog gola smo imali dvije, tri šanse i onda dobijemo gol iz prve akcije protivnika. Nakon toga smo bili malo nervozni, ali smo nakon 20. minute preuzeli kontrolu i zasluženo pobijedili - rekao je Nenad Bjelica nakon utakmice.

Dragovoljac je poveo, a onda imao i odličnu priliku preko Frigana, koji je primirio loptu s Milošem na leđima i pucao iz blizine, no Ivušić je odlično obranio.

- To su bili trenuci nervoze zbog neiskorištenih šansi i primljenog gola. Ekipa koja mora pobijediti je Osijek, ekipa koja nema što izgubiti je Dragovoljac.

U prošlom je kolu bivši hajdukovac Mijo Caktaš debitirao pa iz praktički prvog dodira zabio gol u dresu Osijeka. Danas je ušao u 70., desetak minuta kasnije zabio je za konačnih 3-1.

KOMENTAR Škorić svojim pristupom mora biti primjer, a opet je podbacio

- Mijo ima klasu. Zato je i došao kod nas. Zato i je ikona HNL-a. U početku ga doziramo, ali on će se s vremenom ustaliti u momčad. Dolazi iz drugog ritma treninga, dižemo ga iz tjedna u tjedan i vjerujem da će nas još puno puta obradovati.

Osijek će sljedeće nedjelje, 13. veljače ugostiti Rijeku u Gradskom vrtu. Bit će to jedna od prvih bitaka koje će rasplesti prvenstvo.

VJEČITO PITANJE Tko je popularniji Dinamo ili Hajduk? Rijeka ispred Osijeka

- Svaka utakmica je važna. U ovim utakmicama su tri boda upisana prije početka. Međutim, treba ih zaslužiti i zaradili na terenu i u boljoj atmosferi dočekujemo Rijeku. Što nas čeka? Utakmice s Rijekom uvijek su dobre kvalitetne, nabijene s puno emocija, vjerujem da će i ova takva biti - zaključio je Bjelica.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Vladovladić_2 07.02.2022.

    Nije se Mijo nigdje utoplio, brzo će se oni zahladiti pa će ga i oni platiti samo da ga ne gledaju, nešto kao Rusi, Hajduk i Arapi.

  • opušteno2 06.02.2022.

    Bijelica je napravio super močad za borbu na treće mjesto

  • Serpent Sun 06.02.2022.

    Dobro je Bjelica trgovao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare