Obavijesti

Sport

Komentari 94

Tko je popularniji Dinamo ili Hajduk? Rijeka ispred Osijeka

Tko je popularniji Dinamo ili Hajduk? Rijeka ispred Osijeka

Koji klub ima najveću bazu obožavatelja, koji je najpopularniji? Prema mišljenju hrvatske nogometne javnosti bitka se vodi između Dinama i Hajduka dok ostali klubovi HNL-a ipak imaju nešto manje navijača

VIDEO

Hajduk je svoje odradio i pomalo iznenađujuće pregazio Goricu 4-0. Imajući u vidu prijašnja gostovanja u Velikoj Gorici, 'bili' jesu stigli kao favoriti, ali se očekivao značajniji otpor domaćina.

POGLEDAJTE VIDEO: BBB okrijepili bicikliste

Pokretanje videa...

BBB okrijepili bicikliste VIDEO

Na krilima fantastičnog Marka Livaje, s debitantom Ferrom među strijelcima, momčad Valdasa Dambrauskasa odradila je sjajan posao i u potpunosti se primakla samom vrhu HNL-a.

Ferro: Prekrasan debi, a pljesak mi puno znači! Dambrauskas: Sretan sam zbog pobjede, ali...
Ferro: Prekrasan debi, a pljesak mi puno znači! Dambrauskas: Sretan sam zbog pobjede, ali...

Svoje je napravila i Rijeka pobijedivši Lokomotivu 3-2, a u nedjelju je preostalo Osijeku i Dinamu odraditi svoje zadatke. Osječani stižu u goste Dragovoljcu dok Dinamo putuje Istri u Pulu. I baš se zgodna situacija dogodila na putu kada je grupica navijača Dinama okrijepila bicikliste hladnom pivom.

No, ono što je, ustvari, vječito pitanje hrvatskog nogometa jest koji klub je najveći? Koji klub ima najveću bazu obožavatelja, koji je najpopularniji? Prema mišljenju hrvatske nogometne javnosti bitka se vodi između Dinama i Hajduka dok ostali klubovi HNL-a ipak imaju nešto manje navijača.

Hajduku pripao derbi: Livaja i Sahiti srušili Dinamo, Maksimirom letjele baklje

A ako je suditi prema podacima s dvije najjače društvene mreže u Hrvatskoj, Facebooku i Instagramu, Dinamo je apsolutni pobjednik. Slijedi Hajduk, zatim Rijeka, a četvrto mjesto i 'drvena' medalja pripada Osijeku.

Dinamo na Instagramu prati 294 tisuće ljudi, Hajduk 170, Rijeku 45,4, a Osijek 39,5. Na Facebooku 'plave' podržava malo više od 581 tisuća pratitelja, Hajduk je drugi s 312, Rijeka je ponovno treća sa 147, a Osijek četvrti sa 73 tisuće obožavatelja.

Kada se sve zbroji, Dinamo je prvak s 875 tisuća pratitelja na dvije najpopularnije društvene mreže, Hajduk doprvak s 482 tisuće, Rijeka je na 192,4, a Osijek 112,5.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 94

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana