To je to što me zanima!

Bjelica: Rijetko sam imao tako tešku situaciju na poluvremenu

Do našeg prvog gola je Köln bio evidentno bolji. No, gol je potpuno promijenio utakmicu, a Hollerbach ga je 'izumio' ni iz čega. Nakon toga smo bili bolja momčad i zasluženo slavili, objasnio je hrvatski strateg
Vidi originalni članak

Golovima Hollerbacha i Fofane je Union Berlin na čelu s hrvatskim stručnjakom Nenadom Bjelicom 'pobjegao' s dna Bundeslige pobjedom protiv konkurenta Kölna (2-0).

BUNDESLIGA Nenad Bjelica izvukao Union iz zone ispadanja u Bundesligi!

- Prva polusezona nije bila laka, a ove dvije domaće pobjede jednostavno su nam dobro došle zbog samopouzdanja. Jako sam sretan zbog navijača, momčadi i cijelog kluba. Gosti su u prvom dijelu imali nekoliko dobrih prilika, ali naš golman je odradio jako dobar posao - objasnio je Bjelica.

Nakon prvih 45 minuta i 'nule' na odmoru, izgledalo je da igrači Nenada Bjelice neće imati dovoljno snage da u nastavku prelome susret, ali na kraju su ipak uspjeli razveseliti navijače u Berlinu.

- Do našeg prvog gola je Köln bio evidentno bolji. No gol je potpuno promijenio utakmicu, a Hollerbach ga je 'izumio' ni iz čega. Nakon toga smo bili bolja momčad i zasluženo slavili - rekao je hrvatski strateg pa se osvrnuo na situaciju u svlačionici: 

- Rijetko sam u svojoj karijeri imao ovako tešku situaciju na poluvremenu. Nekoliko je igrača imalo problema s mišićima, ali pokazali su karakter i borili se do granica - zaključio je Bjelica.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Palmanova 21.12.2023.

    GAP na aparatima

Komentiraj...
Vidi sve komentare