To je to što me zanima!

Bjelica žestoko kaznio Brazilce, jednog izbacio iz prve momčadi

Igor Silva i Talys kažnjeni su zbog kršenja discipline na Osijekovim pripremama u Rovinju. Trener Bjelica nije htio otkriti što su napravili, ali je istaknuo da cimerima ovo nije prvi put da se ne drže pravila
Vidi originalni članak

Zanimljiv je bio petak u rovinjskom hotelu Lone. Varaždinski veznjak Petar Brlek (26) raskinuo je s Genoom i potpisao za Osijek do ljeta 2024., a Igor Silva (24) i Talys (21) žestoko su kažnjeni, javljaju Sportske novosti.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako Osječani slave pobjedu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Što su brazilski cimeri ovaj put skrivili, trener Nenad Bjelica nije htio otkriti, ali bilo je dovoljno da trenera, koji voli držati do discipline, izbaci iz takta.

- Nije im to prvi put. Kad smo jesenas imali dva vezana gostovanja u Puli i Rijeci, također su me ozbiljno naljutili, a i tad sam morao reagirati. Tad su u sobi igrali PlayStation do 4 ujutro. Nije bitno u čemu su sad pogriješili, ali red se mora znati i pravila ponašanja poštovati - rekao je Bjelica.

STIGLO POJAČANJE Nastavak utrke s Dinamom: Bjelica doveo napadača kojeg je trenirao 2007. godine u Austriji

Obojicu je trener "bijelo-plavih" opalio po džepu, više Silvu nego Talysa jer i više zarađuje, ali Talysa je degradirao u drugu momčad do daljnjega. Zbog grijeha brazilskog dvojca Neno je u Rovinj pozvao dvojicu iz druge momčadi, lijevog bočnog Filipa Mekića (18) i stopera Adrijana Leona Barišića (19).

Osijek je u petak izgubio od Kopra 2-1, a pripreme završava utakmicom protiv MOL Fehervara u subotu od 11 sati. Mađari su, podsjetimo, u četvrtak imali vatreni okršaj s Dinamom koji je pobijedio 2-1, a ranije su pobijedili Rijeku 1-0.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • realan5 16.01.2021.

    nez da li je istina ali ne kuzim majstorovica ako ode u kinu...realno dobro igra mogao je ostati jos u osijeku pa napraviti na ljeto transfer ako ne u ligu petice onda nesto tipa belgija nizozemska. Osijek isto ne kuzim dobit ce 3mil max a to ce ulozit u miereza vjerovatno i jos jednog poluigraca.

  • Exterminator 16.01.2021.

    Bjelica ko mračnjak ulazi igračima u sobe u pola 5 ??? Ko je to zamislio , btw Hajduk ima novog trenera , portal će to objaviti kad pročitaju sportske novosti hehehe

  • lajh1985 16.01.2021.

    Mozda su kupili ps5 pa je to naljutilo bjelicu jel je on jos nema :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare