To je to što me zanima!

Kad neće nitko, hoće Mbappe: Spektakularno srušio Modrića i Real u sudačkoj nadoknadi!

U blockbusteru osmine finala Lige prvaka PSG je od početka susreta dominirao protiv Reala. Courtois je obranio penal Messiju, a Mbappé je u posljednjim sekundama zabio za pobjedu Parižana
Vidi originalni članak

Nogometaši PSG-a u sudačkoj nadoknadi svladali su Real Madrid golom fantastičnog Kyliana Mbappea. 

Madriđani su sve do 94. minute žestoko branili svoja vrata i čuvali 0-0, ali su pokleknuli u posljednjim sekundama sudačke nadoknade. Tada je Mbappe primio loptu na lijevoj strani, projurio je između Edera Militaa i Lucasa Vaazqueza, a potom loptu pospremio ispod Courtoisa za velikih 1-0.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Od samog početka utakmice na Parku prinčeva domaći PSG se postavio napadački, a Madriđani u čvrsta dva bloka prvenstveno su čuvali startnih 0-0. Već u šestoj minuti Parižani su zaprijetili, a šansu je propustio Di Maria. U samom početku ogleda PSG je nametnuo žestoki ritam, a Realova obrana pogotovo je imala problema s Mbappeom i Di Marijom.

No, nakon što je splasnuo taj startni pritisak domaćeg sastava Real je malo došao do zraka, ali su i dalje gostujući napadi bili vrlo rijetki i Real je ofenzivno izgledao posve nemoćno.

Novi pariški udar uslijedio je na startu drugog poluvremena. U 50. minuti PSG je izveo sjajnu i brzu akciju. Svi igrači su obavljali milimetarski točna dodavanja iz prve, a završni Mbappeov udarac fantastičnom je reakcijom zaustavio Courtois.

Nastavljeni su napadi PSG-a u valovima te je u 61. minuti Carvajal srušio Mbappea za jedanaesterac. Ali i tada je Courtois bio Realov junak, obranio je Messijev udarac s bijele točke.

U zadnjih dvadeset minuta u igru je ušao Neymar. PSG je imao još dva vala žestokih napada, ali Messi iz slobodnog udarca pa Mbappe i Neymar nisu uspjeli zabiti. No, na Santiago Bernabeu će PSG ipak doći s golom prednosti i to isključivo zahvaljujući sjajnoj akciji Mbappea koji je u 94. zabio jedini gol.

Hrvatski nogometaš Luka Modrić igrao je za Real do 82. minute.

Uzvratna utakmica u Madridu igraa se 9. ožujka.

U srijedu, također s početkom u 21 sat, prve će utakmice osmine finala odigrati RB Salzburg i Bayern, odnosno, milanski Inter i Liverpool.

Idi na 24sata

Komentari 167

  • Palmanova 16.02.2022.

    i onda djeca usporedjuju Messia i Kristinku.Messi ulazi opet u finale LP.dok Kikic igra za sjemenke protiv Brajtona

  • miholjac 16.02.2022.

    Ovako dakle: Šanse za prolaz Reala su male ili gotovo nikakve. PSG je izdominirao tako da Real nije imao ni šut po golu a rezultat 1-0 je još i mali koliko je trebalo biti !! Da Courtois nije obranio penal messiju i dvije stopostotne Mbappeu. Perez već dugo nije uložio u ekipu više je novaca otišlo u izgradnju stadiona što je normalno ne možeš imati sve. No na ljeto se mora pojačati i zahvaliti nekim starosjediocima i onima koji se nisu uspjeli nametnuti. Pojačanja treba potražiti na desnom boku , krilni napadač (Mbappe) i centarfor (Haaland)  pod obavezno a nebi bilo loše kupiti jednog kapitalca u veznoj liniji.

  • Roko_Prč 16.02.2022.

    Razbio ih PSG, odnosno Verati je pojeo Lukicu, Krosa i Casemira u jednom zalogaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare